Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ψίθυροι για εμφύλιο

Γράφει ένας :

"Η εντυπωσιακή άνοδος της ελληνικής ριζοσπαστικής δεξιάς και ακροδεξιάς και η πολύ πιθανή ενίσχυση αυτής της τάσης θέτουν επίσης έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο για το μέλλον. Με δεδομένο ότι το πολιτικό σύστημα πιάστηκε εντελώς εξαπίνης, η άνοδος της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι εντυπωσιακή το επόμενο χρονικό διάστημα"

Και σΧολιάζει άλλος :

Σωστή παρατήρηση. Αλλά όχι να πάμε σε εμφύλιο, τώρα που μας ληστεύουν και μας κατακλέβουν οι ξεπουλημένοι στους τοκογλύφους εγχώριοι τύραννοι! Για να γλυτώσουν οι λακέδες πάνε να βάλουν εμάς σε εμφύλιο. Μια φορά την πάθαμε, γιατί νομίζαμε - δηλαδή, άλλοι νόμιζαν - ότι θα τους βοηθούσε ο πατερούλης τους ο Στάλιν. Αυτός όμως είχε συμφωνήσει με τη μανούλα την Αγγλία να μας βάλει πλάτες, για να βγει κερδισμένη η μανούλα. Όπως και βγήκε με τον εθνάρχη (κακοχράχει) που έλυσε το Κυπριακό. Ο πατερούλης έλαβε βέβαια αυτά που ζητούσε από τη μανούλα με τη μοιρασιά που κάνανε (Γιάλτα).

Η φωτογραφία ελήφθη από http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7870.html

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε :

ΑΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΜΕ 1000 ΕΩΣ 2000 ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ... ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.

Και το σΧόλιο :

Τώρα τα 1000 με 2000 "χτικιά" θα έχουν μαζί τους και τους εισβολείς λαθραίους ισλαμοφασίστες. Εντάξει, κι αυτό θα το δούμε για να καταλάβουμε, όσοι δεν το ζήσαμε, γιατί ονομάστηκε συμμοριτοπόλεμος η αλληλοσφαγή που μας προκάλεσαν ο πατερούλης Στάλιν με τη μανούλα την Αγγλία. Συμμορία ήταν τότε, συμμορία θα είναι κι αυτή σήμερα : Τα λαμόγια οι εθνοπροδότες αντάμα με τους ισλαμοφασίστες κατά των νεοναζί, των ρατσιστών, και των υποτελών στο κεφάλαιο, όπως μας παρουσιάζουν.

Αυτούς όμως ποιος του ταΐζει δεν μας το λένε. Ποιο κεφάλαιο βρίσκεται πίσω τους και έχουν κάνει την Αθήνα βρομώπολη της Ευρώπης και την Ελλάδα αποκαΐδια;