Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο κύριος Κασιδιάρης, ο Δένδιας και οι μασόνοι

Όποιος φέρει ή φορεί τον Σταυρό αναξίως, είναι όπως εκείνος που μεταλαμβάνει αναξίως
 "Ευρέθην τοις εμέ μη ζητούσιν, εμφανής εγενόμην τοις εμέ μη επερωτώσι"

Εγράφη σε θρησκευτικό ιστολόγιο :

  «Δεν είμαι τέκτονας, είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας δύο παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας. Ίσως μ΄ αυτόν τον τρόπο θέλησε να απαντήσει στην προχθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο αποκαλούμενος και Νο2 της Χρυσής Αυγής κ. Ηλ. Κασιδιάρης, που τον χαρακτήρισε «τέκτονα, δικηγόρο των Ρόθτσιλντ και των Εβραίων». Ο κ. Δένδιας δεν θέλησε προφανώς να αφήσει τίποτα από τη λάσπη που βάζει στον ανεμιστήρα κάθε φορά ο κ. Κασιδιάρης και ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει"

Και σΧολιάσθη :

Ο κύριος Κασιδιάρης δεν βάζει "λάσπη στον ανεμιστήρα" και ο κύριος Δένδιας καλώς απολογείται, αλλά κακώς φέρεται να αγνοεί ότι οι μασόνοι, άλλοι είναι δηλωμένοι και άλλοι αδήλωτοι.

Οι αδήλωτοι δεν χρειάζεται να δηλωθούν και να αποκτήσουν ταυτότητα. Τα λόγια τους και τα έργα τους εναρμονίζονται πλήρως με τον τεκτονισμό (παρένθεση, οικουμενισμό και σιωνισμό) παρότι δηλώνουν ορθόδοξοι χριστιανοί. Αν ήταν Ορθόδοξος δεν θα αποσιωπούσε το γεγονός ότι τελεί υπό την υψηλήν εποπτείαν του σιωνισμού, όπως άλλωστε όλο το πολιτικό μας σύστημα, αλλά και ολόκληρη η Δύση.
Ποιος δεν το βλέπει και ποιος μπορεί να το πει - από τους πολιτικούς - χωρίς να μείνει ατιμώρητος.

Ο κύριος Κασιδιάρης το λέει και τιμωρείται δεόντως. Άλλοι ισχυρότεροι ανεμιστήρες τον χτίζουν με τσιμέντο, όχι με λάσπη. Και πάντως, "ου φιμώσεις βουν αλοώντα".

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...

Πολύ ψηλά έχουν πάρει τον αμανέ οι νοσταλγοί του χιτλερισμού.

Απάντηση :
Πολυ σωστή παρατήρηση. Τα αυγά του φιδιού εκκολάφθηκαν, γεμίσαμε από δωσίλογους. Πρόβλημα όμως έχουμε με τη δωσιδικία. Πώς θα δικάσουμε τους δωσίλογους; Με το δίκαιο του Στάλιν, του Χίτλερ, ή της Ελλάδος, αν υπάρχει;

Πάντως ο κύριος Δένδιας είναι υπεράνω όλων. Εφαρμόζει το δίκαιο της Σιών και αυτό ισχύει παγκοσμίως.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...

Ο Δένδιας είπε ότι είναι εγγονός και δισεγγονός ιερέα. Δηλαδή, οι παππούδες του ήταν παλαιοημερολογίτες. Αυτός όμως εκσυγχρονίστηκε, πήγε με το νέο, έγινε και μασόνος. Αυτό θα πει πρόοδος, η ανακάλυψη της αρχαίας σοφίας του μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων.