Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Goldman Marx


 Ενθαρρυντικά τα στοιχεία για τους διεθνείς τοκογλύφους. Ανακοινώθηκε ότι "οι καταθέσεις των νοικοκυριών" έπεσαν από το 83% του ΑΕΠ ( 2009 ), στο 61,7% ( Ιούνιος 2012 ) (*). Η Ελλάδα ακολουθεί σωστό πρόγραμμα. Οι καταθέσεις των νοικοκυριών πρέπει ακόμη να πέσουν και να φτάσουν στο 25% του ΑΕΠ. Αυτό το στόχο έχουν. Με λιγότερα εισοδήματα περισσότερη φορολογία και ανάληψη από τις καταθέσεις για να τα βγάλεις πέρα.

Πάμε καλά, ακόμη δεν φτάσαμε να πουλάμε χωράφια και σπίτια. Σε λίγο, σε λίγο, μην ανησυχείς τρόϊκα, ούτε κι εσύ φίλη καλή Goldman Marx (ή Sachs)

Το σοβιετικό μοντέλο, με σπόνσορα τη Γκόλντμαν Ζακς και τους θεωρητικούς του σιωνισμού σε πλήρη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ούτε επανάσταση, ούτε αίματα στους δρόμους, ούτε τίποτα. Εκλογές και μόνο εκλογές, ψήφο και μόνο ψήφο, μακριά δε από τους νεοειδωλολάτρες, τους αντίχριστους, τους ρατσιστές και τα πνευματικά εγγόνια της Θούλης και των Ρούων, τους χρυσαυγίτες.

Ψήφο στους κοπρίτες.

Οι ΜΚΟ, το ίδρυμα Σόρος - αυτά που πολεμάτε νεροκουβαλητές τους σιωνισμού - σας παρέχει πλήρη υποστήριξη. Συνεχίστε να βρίζετε τις ΜΚΟ και τον κ. Σόρος. Αυτοί  φροντίζουν την αριστεροσύνη σας.
Κι εσείς αναθεωρητές του Μαρξισμού, ανακατέψτε τη σαλάτα με ορθόδοξο αλατοπίπερο : (Μακρυγιάννη, Παπαδιαμάντη, Σολωμό κλπ., κλπ.,) για να τους χορτάσετε όλους. Η Goldman Marx είναι στο πλευρό σας, δίπλα σας. Ω ! Πόσο σας αγαπά.

(*)  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/h-goldman-sachs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: