Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η αλαζονία της κας. Παναγιωταρέα

Από τις στήλες των εφημερίδων παίρνουμε και την πανεπιστημιακή τήβεννο στη σάπια δημοκρατία της κας. Παναγιωταρέα
"Η τακτική να επιβάλει (σ.σ. ο Η. Κασιδιάρης) λογοκρισία και αυτολογοκρισία με αγωγές δεν εκφοβίζει ούτε τους δημοσιογράφους ούτε τα μέσα", είπε η κα. Παναγιωταρέα. Σημειώνουμε ότι ο  Ηλίας Κασιδιάρης, υπέβαλε αγωγή ζητώντας από τη δημοσιογράφο και από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", συνολικά 900.000 ευρώ, για το κείμενο με τίτλο "Ο φόβος για το χρώμα του δέρματος".

Και το σΧόλιο :
Οι νταβατζήδες, τους οποίους πιστά υπηρέτησε και υπηρετεί η κα. Παναγιωταρέα δεν έχουν ανάγκη από εκφοβισμούς. Ασκούν τη λογοκρισία και σε κανένα δεν δίνουν λογαριασμό. Όποιος μίλαγε στο παρελθόν για πατρίδα, για έθνος, για νόμιμα επιστημονικά εγκλήματα (μεταμοσχεύσεις) και πολλά άλλα του έκλειναν την πόρτα και οπωσδήποτε, το στόμα.
Ας πάει αλλού να κάνει τα κηρύγματά της για τη "δημόσια υπόθεση" της συμπεριφοράς των βουλευτών της ΧΑ. Το θράσος και η αλαζονία της εξουσίας που άσκησε και ασκεί, μονοπωλώντας από τηλεοράσεως και εφημερίδων τις εντεταλμένες διεθνιστικές απόψεις της, κάποτε τελειώνουν.
Το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν θα γίνει δεύτερο κόμμα με εξαγορά ψήφων και διορισμούς ψηφοφόρων. Θα γίνει, για να δοθεί τέλος σ΄ αυτό το άθλιο πάρε-δώσε της αριστεροσύνης τύπου Παναγιωταρέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: