Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η σύγχρονη φοροληστρική επιδρομή σωτηρίας

Εκεί θέλουν να μας στείλουν όλους πριν της ώρας μας. Δεν ξέρω όμως αν θα υπάρχουν λεφτά για το αποτεφρωτήριο. Οπωσδήποτε, χρήματα για μαρμάρινα ή άλλα οστεοφυλάκια δεν θα υπάρχουν. Θα μπουν νέοι φόροι.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα (*) το γερμανικό περιοδικό Stern γράφει μεταξύ άλλων :


"Ασφαλώς, οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να αποδείξουν την ικανότητα χειρισμών τους, για να απαλλάξουν τους εταίρους τους από εσωπολιτικές περιπέτειες. Αλλά από τους Έλληνες ζητήθηκαν περισσότερα, απ’ ό,τι θα μπορούσε να αντέξει οποιοσδήποτε άλλος λαός της Ευρώπης. Το βιοτικό επίπεδο και η αγοραστική δύναμη των πολιτών μειώθηκαν περισσότερο από 50%". Αυτά σχετικά με τη  Σύνοδο Κορυφής G8 στο Camp David και το ερώτημα "Ποιος τελικά κυβερνά την Ευρώπη;".

Ας προσθέσουμε λοιπόν κι εμείς τα κατωτέρω από έναν συνήθη σχολιαστή :

" Όπως και άλλοι, είμαι κι εγώ ένας εξ εκείνων που τους ζητήθηκαν περισσότερα απ΄ ό,τι θα μπορούσε να αντέξει. Και εξηγούμαι.

Πρό Μνημονίων και εισφορών αλληλεγύης πλήρωνα το ετήσιο ποσόν φόρου που μου αντιστοιχούσε ανάλογα με τα εισοδήματά μου (σύνταξη μόνο).

Τώρα, με τα Μνημόνια, τις εισφορές αλληλεγγύης, και τις μειώσεις - μέ το κόλπο των εμμέσων φόρων - κατά 50% των εισοδημάτων μου (σύνταξη μόνο ) με καλουν να πληρώσω διπλάσιο φόρο από αυτόν που πλήρωνα!

Τι γίνετα εδώ πέρα; Τι ληστεία είναι αυτή και πόσο μπορεί να διαρκέσει ή να την αντέξουμε; Για δικαιοσύνη μίλησε η γλώσσα της τρικέφαλης κυβερνητικής αποδιοργάνωσης και ασυναρτησίας , είναι όμως αυτό δικαιοσύνη; Τι θέλουν τελικά; Να πουλήσουμε το σπίτι όπου μένουμε για να εξοφλήσουμε αυτά που μας ζητά η ληστοσυμμορία των τοκογλύφων;"


(*)  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6339.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: