Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή, ο Σύριζα, και το μαγάρισμα


   Καθώς έχω αναφέρει σε άλλο Θέμα ( http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8.html ) υπάχουν οι ανεπίγνωστοι σιωνιστές, οι οποίοι είναι παράλληλα μασόνοι, αλλά δεν το έχουν καταλάβει. Ένα παράδειγμα : Γράφει κάποιος ότι η Χρυσή Αυγή δρα συνεργατικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πώς βγαίνει αυτό; Ιδού. Η Χρυσή Αυγή  καταγγέλλει την αδράνεια των αρχών για την παραβίαση του προβλεπόμενου για τις περιπτώσεις " περί εξύβρισης των θείων" άρθρο του Συντάγματος και ακολουθεί μετά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να υπερασπιστεί τη δίωξη ενός μπλόκερ που ύβριζε τον γέροντα Παΐσιο. Διαφορετικός ο αριθμητής. αλλά κοινός ο παρονομαστής, μας λέει ο αρθρογράφος. : Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ είναι Χριστιανομάχοι, διότι και οι δυο έχουν μαγαρίσει - γνωστά πράγματα - "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" των Απριλιανών και νυν χρυσαυγιτών - το ορθόδοξο χριστιανικό Δόγμα.

   Εύγε, του λέμε εμείς! Σωστό το άλμα, αλλά ανίκανος ο άλτης. Επισημαίνει τη διαφθορά του αρχαιοελληνικού "υπερ βωμών και εστιών", που έγινε "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". Πριν όμως κάνουν το μαγάρισμα οι μασόνοι και το πάρουν οι απριλιανοί Συνταγματάρχες, το είχαν κάνει άλλοι.

Ήταν η θρησκευτικοπολιτική μας ιντελιγκέντσια, η οποία ήθελε να είναι "τίμια με την Ορθοδοξία", αλλά φρικτά την ατίμαζε.
 Ήταν η σπείρα των αισθητικών, η οποία χωρίς εμπόδια λογοκρισίας δημοσιογραφούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της επταετίας εκδίδοντας δοκίμια πολιτικής θεολογίας ή άλλοτε γράφοντας λαϊκά άσματα, προς διευκόλυνση του άρματος με το φορτίο του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού μας και του οικουμενισμού.
 Ήταν η πρακτορίστικη διανόηση, η οποία μας έδειχνε ποια είναι η ελευθερία του ήθους και μας ξεχαρβάλωσε με τη σχέση, με το πρόσωπο, με τον έρωτα, με τους μπαγλαμάδες, και τα λοιπά "σεκλέτια".

   Συνεπώς, πώς να μην είναι μέτοχοι της μαγαρισιάς ακόμη και εκείνοι με την προμετωπίδα του "Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών";  Για την πατρίδα αγωνίστηκαν, αλλά δεν ήξεραν ότι για άλλα τους προόριζαν. Το Σύνταγμα έπρεπε να χαλάσουν, και από βασιλευομένη δημοκρατία, να γίνει προεδρική. Τα βασίλεια δεν ενώνονται, συμμαχούν, οι δημοκρατίες όμως ναι. Γίνονται "παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση"! Ήταν βέβαια και η Κύπρος, το Κυπριακό Πρόβλημα, όπου οι ρέκτες των μπαγλαμάδων έβαλαν κι εκεί το δακτυλάκι τους.
Φυσικά, με αυτά δεν υποστηρίζω κανένα βασίλειο, σαν το κοινοβουλευτικό βασίλειο των αχυρανθρώπων που μας επιβλήθηκε.

   Τώρα, σχετικά με τον αρθρογράφο, έχουμε να πούμε ότι έχει βεβαίως διαβάσει τον Μακρυγιάννη και ίσως, θυμάται τι μήνυμα είχε στείλει στον Όθωνα, όταν ο Κωλέττης του γαλλικού κόμματος βυσσοδομούσε σε βάρος του για να ανατρέψει το Σύνταγμα : "Στη Γαλλία έκαναν δημοκρατία, είχε πει στο Όθωνα ο Μακρυγιάννης, σαν θα γίνει κι αυτό εδώ, εσύ δεν θα είσαι πια βασιλιάς".

   Η πρακτορίστική θεολογική και πολιτική διανόηση των αισθητικών αυτό δεν το είπε σε κανένα. Ήθελε τον Μακρυγιάννη, πάνω κάτω, σοσιαλιστή, του έκανε και τραγουδάκι. Τον έβγαλε όμως και πλανεμένο, η βάρκα ήρθε στα ίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: