Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δύσκολες μέρες για το Σύστημα της τρικέφαλης κυβέρνησης και της τρόικα

Αν στερέψει η δεξαμενή των δημοσίων υπαλλήλων, τα πορτοφόλια αδειάσουν, και η ανεργία κορυφωθεί, που θα βρούν οι αποικιοκράτες παρόμοια ανθρωπάκια σαν τους τσιπροκουβέληδες και τους σαμαροβενιζέλους;
 Εγράφη :
"Η τρόϊκα ανακάλυψε  το κουμπί του πολιτικού συστήματος και ως εκ τούτου το κάνει ό,τι θέλει. Ζητά απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Το πολιτικό σύστημα πανικόβλητο, μπροστά στον κίνδυνο της πλήρους απαξίωσής του στη λαϊκή συνείδηση και της βέβαιης κατάρρευσής του (και αφού πρώτα προσπάθησε να παραπλανήσει την τρόϊκα με δήθεν αξιολόγηση των ΔΥ και άλλα τερτίπια για αφελείς), σπεύδει τώρα στο και 5΄ να βρει ισοδύναμα μέτρα περίπου 6 δις ευρώ. Τι θα κάνει; Απλά τις φημολογούμενες μειώσεις κατά 25% στους μισθούς και στις συντάξεις θα τις κάνει 50% και θα φορολογήσει ακόμα και το δικαίωμα να ζούμε. Ήδη άρχισε να το μελετά το θέμα με τα πτυχία των πολιτών."

Και το σΧόλιο :

Φαύλος κύκλος ή αυτεπίστροφον βέλος. Η τρόϊκα ζητά απολύσεις ΔΥ και το σάπιο πολιτικό σύστημα, στηριγμένο στην εξαγορά ψηφοφόρων με βάση διορισμό στο Δημόσιο, αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Η καρέκλα, μάλλον ο θρόνος, κινδυνεύει να πέσει.

Αλλά αν πέσει ο θρόνος και το σύστημα της διαφθοράς καταρρεύσει, κινδυνεύουν και οι τροϊκανοί. Οι χώρες δηλαδή όπου κατοικοεδρεύει η τρόϊκα. Διότι θα χάσουν τους οσφυοκάμπτες αχυρανθρώπους του "ναι, σε όλα". Φαντασθείτε τι έχει να γίνει αν το κενό του καταρρέοντος θρόνου καλυφθεί από τη Χρυσή Αυγή. Η οποία ούτε "λεφτά υπάρχουν" τάζει, ούτε διορισμούς στο Δημόσιο υπόσχεται, ούτε αφήνει να εννοηθεί πως θα φτιάξει τα δικά της δημοσιογραφικά και άλλα τζάκια.
Αυτός είναι ο λόγος, όπου επιχειρείται να φιλοτεχνηθεί ένας νέος Ανδρέας, είναι ο τσιπρανδρέας, τον οποίον δήθεν δεν τον θέλει ο κ. Ρομπάι, ο Ολάντ του κλείνει την πόρτα, και οι Γερμανοί κρούουν τον κίδυνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κόλπα είναι όλα αυτά, για να έχουμε τώρα ένα νέο "έξω τα μνημόνια (ήταν οι βάσεις) του θανάτου", "ΕΚΤ και ΔΝΤ (ήταν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ) το ίδιο συνδικάτο" και άλλα τέτοια έξυπνα που κράτησαν το Πασόκ επί 25ετία. Ήταν όμως και οι ΔΥ που το ψήφιζαν για να τα τρώνε μαζί με τον Πάγκαλο. Τώρα τους τα παίρνουν πίσω, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.

Αν λοιπόν στερέψει η δεξαμενή των δημοσίων υπαλλήλων, τα πορτοφόλια αδειάσουν, και η ανεργία κορυφωθεί, που θα βρούν οι αποικιοκράτες παρόμοια ανθρωπάκια σαν τους τσιπροκουβέληδες και τους σαμαροβενιζέλους; Η Χρυσή Αυγή καλπάζει και τότε να δούμε τι θα κάνει το συνδικάτο της τρόικα.

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε :

Περιμένουν τα γκάλοπ, να δουν πόσο ψηλό είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, για να δώσουν τό σύνθημα της ελληνοαραβικής άνοιξης. Συνεργεί προς αυτή την κατεύθυνση και η επερχόμενη φοροληστρική επιδρομή.

Συμβουλή : Μην μετέχετε σε γκάλοπ, θανάσιμος ο κινδυνος, μας έχουν στήσει καρτέρι.