Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Το φασιστικό πρόσωπο της αλήθειας και τα φασιστόμουτρα του σιωνισμού

Θα μεγαλώσεις σε ένα καλύτερο κόσμο αγγελούδι μου. Όχι σαν αυτό της ψευτιάς, το δικό μας

"η Χρυσή Αυγή έχει ποσοστά που υπερβαίνουν το 18% με σαφή ανοδική πορεία. Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει άνετα πρώτος"

KX
Στις εκλογές που έρχονται το κόμμα του λαού (ΚΚΕ) και τα λοιπά αποκόμματα θα εξαφανιστούν. Όλοι θα τρέξουν να ψηφίσουν τον τσιπρανδρέα, τροφοδοτημένοι από τη γνωστή αποβλακωτική συνθηματολογία της αριστεράς σοσιαλιστικής ψηφοκλοπής και του χριστιανομαρξισμού. "Αντιμετωπίζουμε ναζιστικό κίνδυνο", θα ρίξουν στην πιατσα των συνθημάτων οι πληρωμένοι αρθρογράφοι.

Υποκρίνονται οι ευρωπαίοι συνέταιροι της ψευτιάς ότι δεν θέλουν τον τσιπρανδρέα. Τον πάνε "με τα ούλα" τους και παίζουν το θέατρο με τον Ρομπάι, που δεν θέλησε να τον δει. Αναγόμωση του ξοφλημένου συνθήματος της αλλαγής κάνουν για αναζωογόνηση της σοσιαλιστικής ληστείας που μας περιμένει.

Το σιωνιστικό φασισταριό (τοκογλύφοι) ξέρει : Δώστε σοσιαλιστικά συνθήματα στο λαό για να φτιάξουμε την αυτοκρατορία της Σιών, την παγκόσμια τάξη, όπου οι άτακτοι Έλληνες δεν θα υπάρχουν πια. Η νέα σοβιετία μας έρχεται με δημοκρατικές διαδικασίες. Φασίστες διακυβερνήτες με δημοκρατικό μανδύα για τις μάζες.
Η Χρυσή Αυγή τους χαλά τη συνταγή. Πάσαλος πασάλω εκκρούεται, και το σιωνιστικό φασισταριό μόνο με όμοιους σαν αυτούς αντιμετωπίζεται. Τρέμουν την αλήθεια, φρίττουν με τον πατριωτισμό, αγανακτούν με μη εξαγορασμένους ψηφοφόρους. Δεν τάζει λεφτά η Χρυσή Αυγή παλιοτόμαρα, δεν αγοράζει ψήφους παλιοκλέφτες, ένα πράγμα προτείνει και αυτό είναι κοινό αίτημα όλων των Ελλήνων : ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Χορτάσαμε τα ψέμματα του "όλα στο φως", μπουχτίσαμε τη δικαιοσύνη τους.
Όλοι μαζί, δεύτερο κόμα η Χρυσή Αυγή. Τα φασιστόμουτρα του σιωνισμού, αφού το θέλουν, θα αντιμετωπίσουν το φασιστικό πρόσωπο της αλήθειας. Για να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο φασίστας και ποιος ο δημοκράτης.

2 σχόλια:

δάσκαλος είπε...

Ακόμη κΑι αν στο "ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ" συμπεριλάβει στο μέλλον δια παράδειγμα και τους αντιφρονούντες στη μεταμόσχευση π.χ. με το σύνθημα "ΈΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΦΥΤΟ"...
Αγαπητέ μου κ. Χριστοδουλίδη γνωρίζεις την εκτίμησή μου για το πρόσωπό σου αλλά επίτρεψέ μου να διαφωνώ με την στήριξή σου σε αυτό (και σε κάθε άλλο) κόμμα. ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ -ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ! Από κάτι τέτοιους ψευτοσωτήρες φτάσαμε ως εδώ, και είδαμε τα αποτελέσματα. ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
Συγχώρεσέ με και σε ευχαριστώ για την φιλοξενία
Με αγάπη

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ σε ΔΑΣΚΑΛΕ,

Να είσαι βέβαιος, αν υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι σαν αυτό που γράφεις :

"Ακόμη κι αν στο "ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ" συμπεριλάβει στο μέλλον δια παράδειγμα και τους αντιφρονούντες στη μεταμόσχευση π.χ. με το σύνθημα "ΈΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΦΥΤΟ"

Θα είμαι από τους πρώτους που θα καταγγείλλει αυτή την απάτη, εν ονόματι ενός κίβδηλου πατριωτισμού, ενός ψεύτικου φρονήματος εθνικού, μιας απάνθρωπης ανθρωπιάς, όχι για το Θεό και Θεό της Ελλάδος, που είναι για όλο τον κόσμο και για όλους όσους είναι σε θέση να εννοήσουν το "πας ο ων εκ της αληθείας ακούει μου της φωνής". Όλα αυτά που γράφω είναι μέσα στο πλαίσιο μιας Χριστιανοσύνης, όπου άλλον ηγέτη και άλλον σωτήρα εκτός από τον Κύριο, δεν γνωρίζει, ούτε πρόκειται να γνωρίσει. Το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου ή της Χρυσής Αυγής, αν καταφέρεται κατά της κρατούσης Ιεραρχίας που συστηματικά παραπλανά τον λαό, έχει βάσιμους λόγους, είναι δικαιολογημένο, να φτάνει στο σημείο της απόρριψης. Γιατί έναν τέτοιο Χριστό, βγαλμένο μέσα από τα παπικά, τα προτεσταντικά και τα αγαπητικά και σχεσίτικα νεοορθόδοξα πρότυπα δεν τον θέλει. Και μη έχοντας άλλο καλύτερο "επί τους μύθους εκτρέπεται".

Μόνος Σωτήρας ο Χριστός, βεβαιότατα, αλλά η σωτηρία δεν έρχεται "μετά παρατηρήσεως". Τω επ΄ εμοί, γράφω αυτά που γράφω και "λόγος λόγω αντιπαλαίει".