Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πως γίνονται τα ολοκαυτώματα

Σκάβουν το λάκκο τους

 

Η άγνοια και οι διαστροφές των σιωνιστών

Τα κέντρα κράτησης, φιλοξενίας κατά Δένδια, των λαθρομεταναστών, αν τυχόν υπάρξει πολεμική εμπλοκή της Ελλάδος με άλλη "φίλη και σύμμαχο" χώρα, θα γίνουν όπως τα γερμανικά campus, όπου μαζεύτηκαν οι Εβραίοι κατά τον Β΄ ΠΠ, για να πάνε εκεί όπου θα όριζε το ιερατείο : Στη Μαγαδασκάρη ή στην Παλαιστίνη.

Το ιερατείο δεν συμφώνησε, ο πόλεμος άρχισε, φαγητό να τους θρέφουν οι Γερμανοί δεν υπήρχε. Ύστερα προέκυψαν τα γνωστά επακόλουθα του υποσιστισμού, των ανεπαρκών συνθηκών υγείας, και των αναπόφευκτων επιδημιών. Ποιους θα τάιζαν οι Γερμανοί και ποιους θα φρόντιζαν πρωτίστως να θεραπεύουν; Τους στρατιώτες ή τους εγκλείστους και έτοιμους για αναχώρηση Εβραίους;

Αν επιβληθεί στην Ελλάδα στρατιωτικό καθεστώς για την διατήρηση των συνόρων και την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων, πράγματα τα οποία ξεδιάντροπα έχει αχρηστέψει η σιωνιστική δημοκρατία - η Πορτογαλία έστειλε ήδη μήνυμα στον Κοέλιο -, διόλου απίθανο να έχουμε άλλο ένα ολοκαύτωμα προς τιμήν του Αλλάχ τούτη τη φορά.

Είχαμε όμως και ένα άλλο σιωνιστικό χτύπημα. Ο δημοσιογράφος κλπ., κλπ,. κύριος Ζαν Κοέν μας είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ είναι φασιστικά - απέφυγε να πει ναζιστικά - κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή.
Σιωνιστές όπως ο Κοέν και άλλοι δικοί μας συνειδητοί και ακούσιοι, ενοχλούνται από τη Χρυσή Αυγή. Και με πονηρό τρόπο εξισώνουν το πατριωτικό και εθνικό κόμμα της Χρυσής Αυγής με τον σιωνιστικό ΣΥΡΙΖΑ και το επίσης σιωνιστικό ΚΚΕ. Δεν υπολείπονται βέβαια οι σαμαρο-κουβελο-βενιζελαίοι. Είναι κι αυτοί υπόδουλοι των σιωνστών. Από κοινού προωθούν κατάργηση συνόρων, κατάργηση θρησκειών και όλοι να μαζευτούμε στη συναγωγή, που θα δοξάζει τον ένα θεό για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: