Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Διαδικτυακές πληροφορίες για τη Χρυσή Αυγή

"αν δεχθήκαμε τη Χριστιανοσύνη και εγκαταλείψαμε τους ψευδοθεούς, ήταν διότι είμαστε φίλοι της αληθείας και δη και, όχι μιας αφηρημένης και ανυπόστατης αληθείας"
Το διαδίκτυο βρίθει από πληροφορίες (*) σχετικά με το παρελθόν της Χρυσής Αυγής, αλλά και το δυσοίωνο μέλλον που μας περιμένει, αν συσπειρωθούμε γύρω από τις τάξεις της. Τόσα χρόνια σιωνιστικής προπαγάνδας και μνημόνευσης του ολοκαυτώματος δεν πήγαν χαμένα. Αλλά δεν πήγαν χαμένα και τα χρόνια όλων εκείνων που αντί να ανάβουν την επτάφωτη λυχνία (Μενορά) πήγαιναν και προσκυνούσαν τη μούμια του Λένιν.

Για να φτιάξουν τα πράγματα και να είμαστε συνεπείς προς την Ορθοδοξία, που δεν τα πηγαίνει καλά με τους ιερείς της Μενορά (σιωνιστές), μπήκαμε στον κόπο να αναθεωρήσουμε τον Μαρξ. Έτσι, μας προέκυψε ο θεωρητικός χριστιανομαρξισμός. Στην πράξη είχαμε τον σοσιαλισμό ελληνικού τύπου, όσο βέβαια η Ελλάδα εξακολουθούσε να είναι εθνικό κράτος. Τώρα πλέον η Ελλάδα διεθνοποιήθηκε, καθώς διεθνής είναι και ο σοσιαλισμός. Οπότε, άρχισαν και τα προβλήματα.

Ας φύγουμε όμως από τα γενικά και ας πάμε σε κάτι ειδικότερο του διαδικτύου. Στην αποκάλυψη δηλαδή του παγανιστικού και ειδωλολατρικού προσωπείου της Χρυσής Αυγής από  θρησκευτικά ιστολόγια. Γνωστά πράγματα : Νεοναζί, φιλοναζί, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες, ρατσιστές, νεοειδωλολάτρες και τα λοιπά. Κάτι όμως που πέρασε απαρατήρητο ήταν κι αυτό που έγραψε ένας σχολιαστής, όταν διάβασε όλα αυτά τα κατατοπιστικά για τον Έλληνα ορθόδοξο ψηφοφόρο. Και ήταν :

"Καλά είναι αυτά που γράφετε, αλλά αν θέλουμε να αποδώσουμε και "τα του Θεού", θα ήταν χρήσιμο να θυμίσετε στους αναγνώστες σας ότι η Χρυσή Αυγή, δεν είναι  πανεπιστημιακή σχολή, η οποία, μεταξύ άλλων, βγάζει αποφοίτους θεολογίας όπως οι αδελφοί Ξηροί, ο προσφάτως ληστής και δολοφόνος Αναστάσιος Θεοφίλου ή άλλου είδους συναφειακούς και μεταπατερικούς κρυπτοσιωνιστές θεολόγους. Δεν αποφοιτούν φυσικά από τη Χρυσή Αυγή και πρεσβυτέρες που δολοφονούν ιερείς και αρχιμανδρίτες, για να περιοριστούμε μόνον σ΄ αυτά.

Οι Έλληνες, αν δεχθήκαμε τη Χριστιανοσύνη και εγκαταλείψαμε τους ψευδοθεούς, ήταν διότι είμαστε φίλοι της αληθείας και δη και, όχι μιας αφηρημένης και ανυπόστατης αληθείας. Φίλοι Χριστού γίναμε και έκτοτε, το όνομα του Θεού και Πατρός φανερώνουμε με την Χάρη του αγίου Πνεύματος σε όποιον θέλει και όποιον δεν ξέρει.

Αυτά δεν τα έμαθε κανείς σε όσους στήριξαν τη Χρυσή Αυγή. Η πολιτική απάτη έμαθε σε όλους μας, σε αγαστή συνεργασία με τους υψηλά ισταμένους της ιεροσύνης, να μην είμαστε τόσο συνεπείς με την αλήθεια, να είμαστε κάτι σαν τους διπλωμάτες, φροντίζοντας όμως να ντύνουμε τις αλήθειες μας με τον φιλάνθρωπο μαρξισμό. Που ονομάσαμε "χριστιανομαρξισμό" και, να, τώρα,  ότι βρισκόμαστε πνιγμένοι στα δάνεια από τους σοσιαλιστές. Ευθύνες στη Χρυσή Αυγή δεν μπορούν βέβαια να αποδοθούν.

Θα μου πείτε, είναι καλύτεροι  οι παγανιστές νεοειδωλολάτρες της Χρυσής Αυγής από τους άλλους; Όχι βέβαια σας απαντώ. Αλλά αν ήταν να διαλέξω, θα προτιμούσα τους πρώτους. Όχι τους παραχαράκτες της χριστιανοσύνης  με κόλλυβα ορθοδοξίας
(χριστιανομαρξιστές, ή σοσιαλιστές με τις αποχρώσεις που ο καθένας θέλει να δίνει).

"Ή θα είσαι ψυχρός, ή θα είσαι ζεστός", οι χλιαροί μου προξενούσαν πάντα ναυτία."


Αυτό ήταν το σχόλιο και δεν ξέρω γιατί το βρήκα συμπαθητικό.

(*)  http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_15.html

2 σχόλια:

cummulus είπε...

Εἶναι κι΄αὐτό μιά ἄποψη γιατρέ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ναι, cummulus, άποψη είναι αφού έτσι μας θέλουν οι προτεστάντες. Μετά το αλάθητο του πάπα κυριάρχησε η άποψη. Δεν μας είπαν όμως οι προτεστάντες ποια άποψη τελικά επικρατεί. Διότι στο τέλος κάτι πρέπει να γίνει.

Δεν μας το είπαν, αν το έλεγαν θα έτρωγαν πόρτα, κατά το κοινώς λεγόμενο. Πάντως, η άποψη που μόνη της αποκαλύπτεται, είναι ότι όλοι θα πρέπει να υποταχθούμε στο σιωνισμό, να γίνουμε σιωνιστές, γι΄ αυτό και οι Μουσουλμάνοι άρχισαν να τρώγονται μεταξύ τους. Έβαλαν τους ισλαμιστές να τους αφανίσουν, σκοτώνονται μεταξύ τους.

Το ίδιο πάνε να κάνουν και σε μας. Ήδη τα πρώτα δειλά βήματα γίνονται και οι Αθηναίοι (δημοκρατικοί) ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους Σπαρτιάτες (ολιγαρχικοί). Αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τότε. Οι δημοκρατικοί Αθηναίοι έγιναν σιωνιστές και οι ολιγαρχικοί Σπαρτιάτες αγωνίζονται να κρατήσουν το "ολίγον" του τόπου, που κέρδισαν με το αίμα τους. Δεν μας χάρισε κανείς την Ελλάδα. Αγιάσαμε με αίμα το χώμα της, δεν μας αγίασε το χώμα της Ελλάδας. Δεν αγιάζει ο τόπος το άνθρωπο, ο άνθρωπος αγιάζει τον τόπο.

Οι σιωνιστές δημοκρατικοί Αθηναίοι έχουν την αντίθετη άποψη, θέλουν την Ελλάδα κάτι σαν τους "Αγίους Τόπους", η την Μέκκα, όπου πηγαίνουν οι πιστοί να αγιάσουν. Αλλά, όπως σου είπα, ο τόπος δεν αγιάζει τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος αγιάζει τον τόπο όταν "μαρτυρεί τη αληθεία". Οι σιωνιστές δεν συμφωνούν, γι΄ αυτό και φρόντιζαν παντα να αποκτείνουν τους προφήτες και τον ελεγκτικό τους λόγο. Πόσο μάλλον δεν θα έκαναν το ίδιο στον ενανθρωπήσαντα Θεό και Λόγο, που ήταν η ενυπόστατη αλήθεια.

Για τους ανθρωποκτόνους σιωνιστές και τους συνοδοιπόρους δημοκρατικούς Αθηναίους ισχύει πάντα το "υμείς εκ του πατρός του διαβόλου εστέ ... ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ".