Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεπίγνωστοι σιωνιστές

Αντιαιρετικός αγωνιστής "εν τοις κόλποις" της Ορθοδοξίας έγραφε :

«Οι ταλαίπωρες ψυχούλες των αποκομμένων από το Σώμα Του Χριστού, παλαιοημερολογιτών συχνά προβάλλουν την εμφάνιση του Τιμίου Σταυρού στις 14/9/1925 –Παλ.Ημερ.- σαν επιβεβαιωτικό θαύμα της ορθότητας του Παλαιού ημερολογίου. Το συμβάν δημοσιεύτηκε την επομένη στην εφημερίδα ΣΚΡΙΠ, (15/28-9-1925)......»

«Περιττό να πούμε ότι ο σατανάς εμφανίζεται και ως άγγελος φωτός προκειμένου να πλανήσει και να απομακρύνει τα παιδιά Του Θεού από την Εκκλησία. Στην εκκλησιαστική μας ιστορία υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις ψευδοραμάτων με αποτέλεσμα την διάσπαση, την πτώση, την απιστία και όλα αυτά που χαρίζει απλόχερα ο διάβολος σε όποιον τον εμπιστευτεί».



Παρέλειψε να μας δώσει παραδείγματα, όπου ο υποδυόμενος το φως άγγελος του σκότους ενεφανίσθη ποτέ, πού και πότε, εν σχήματι Σταυρού δια ζώσης ή εν οράματι.Πότε ο Σταυρός έγινε όργανο του Εωσφόρου υπερφυώς;

Απλόχερα (sic) και ημείς γράφουμε λοιπόν



Όποιος δεν έχει καταλάβει τη ζημιά που έγινε με την καινιτομία του 1924, τις συνέπειες και το ρόλο που εξακολουθητικά παίζει η καινοτομία αυτή,
Είναι μασόνος χωρίς να το γνωρίζει
Είναι παπικός ουνίτης χωρίς να το γνωρίζει
Είναι προτεστάντης ουνίτης χωρίς να το γνωρίζει
Είναι εκκλησιομάχος, αν και εκκλησιολάτρης
Θρησκειομαχεί χάριν δήθεν της Ορθοδοξίας
Είναι ανεπίγνωστος σιωνιστής.

Κοντολογής, είναι υπηρέτης του ψεύδους προς χάριν μιας επιμελώς αποκρυπτομένης, και σεσιγημένης, και φαντασιακής, αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: