Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή, σφήνα στο κομματικό κράτος και στο καρτέλ των τραπεζιτών

Κομματικό κράτος και καρτέλ τραπεζιτών

"... όταν χρειαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτή την Αίθουσα και έξω από την Αίθουσα το καρτέλ του γάλακτος χρειαστήκαμε δύο χρόνια για να ρίξουμε την τιμή του γάλακτος για 0,5 λεπτά για έναν χρόνο. Μετά μας ξέφυγε. Αν υπάρξει Καρτέλ των τραπεζών αύριο θα χρειαστείτε έναν αιώνα και τέσσερα πολιτικά συστήματα για να μην καταφέρετε τίποτα".
Αυτά μας είπε ο κ. Κ. Μαρκόπουλος (Αν. Ελ.) κατά την αντιπαράθεση που είχε ση Βουλή με τον κ. Μ. Βορίδη (ΝΔ) για την Αγροτική Τράπεζα.

Και το σχόλιο :
Το Καρτέλ των τραπεζών υπάρχει, μας το επιβεβαίωσε ο σιωνιστής κύριος Σιμόν Πέρεζ κατά την εδώ άφιξή του και τη συνέντευξη που παραχώρησε. Είπε : "Έχουμε παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση και εθνικές κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο των οικονομιών τους".

Υποκριτικά απέφυγε να μας πει ότι έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση (: παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση) και μη θέλοντας να εκτεθεί, απέφυγε να μας πει ποιοι ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.

Είναι το καρτέλ των τραπεζιτών, οι αορίστως λεγόμενες αγορές, οι οποίες μεριμνούν, μεταξύ άλλων, για τις επιχορηγήσεις των κομμάτων βάσει του Συντάγματος. Αυτό δεν μας το λένε επίσης. Αλλά δεν είμαστε ούτε κουφοί, ούτε στραβοί.

Ο νομοθέτης με τη γνωστή διάταξη του Συντάγματος όρισε το κράτος να επιχορηγεί τα κόμματα για να αποφεύγονται τυχόν διεισδύσεις "ιδιωτικών καρτέλ".
Τώρα όμως τα κράτη έγιναν κράτη των ιδιωτών, δηλαδή του καρτέλ των τραπεζιτών της παγκόσμιας οικονομίας - άραγε είναι ακέφαλη; - για να εξηγούμαστε, και άντε μετά το Σύνταγμα να λέει αυτά που λέει και ο κύριος Μαρκόπουλος να βγαίνει σε κόντρα με τον κύριο Βορίδη για τα αν το κομματικό κράτος κατέστρεψε την Αγροτική Τράπεζα.

Και γιατί να το ψάχνουμε; θα ρωτούσε κανείς. "Υπάλληλοι στο ίδιο αφεντικό είναι, άντε να διαφωνούν γιατί ο ένας ρουφιανεύει τον άλλο", όπως έγραψε ένας.
Σωστά, τι να το ψάχνουμε; Αλλά,να, είναι η εμπλοκή που μας προέκυψε. Να είναι τώρα μέσα στα πράγματα και η Χρυσή Αυγή, οπότε το καρτέλ είναι υποχρεωμένο, βάσει του Συντάγματος (σημ. όχι αυτού των τραπεζιτών), να χρηματοδοτεί και τη Χρυσή Αυγή! Την οποία σφοδρά αγαπούν (φαντάσου,ε) και ρίχνουν το παρασύνθημα (σημ. οι γνωστοί αριστεροί παπαγάλοι) ότι είναι γρανάζι του Συστήματος, και δη και του παρακράτους!

Χάσαμε τη μπάλα, κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο, για να μη γράψω χάσαμε τα μυαλά μας.

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε :

Περιμένουν τα γκάλοπ, να δουν πόσο ψηλό είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, για να δώσουν τό σύνθημα της ελληνοαραβικής άνοιξης. Συνεργεί προς αυτή την κατεύθυνση και η επερχόμενη φοροληστρική επιδρομή.

Συμβουλή : Μην μετέχετε σε γκάλοπ, θανάσιμος ο κινδυνος, μας έχουν στήσει καρτέρι.