Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή : Αλήθεια και συστημικό Ψεύδος

Επειδή με ρωτάτε  :  "Μα καλά η Χ.Α είναι ανώτερη απο την πίστη σας;"  ή απορείτε γράφοντας απολογητικά : "... ασκήσαμε πολιτική κριτική   εναντίον όλων και δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα" (*)

Σας απαντώ :
1) Περίπου το ίδιο έχει κάνει και ο γράφων. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει την αντίθεσή του στην ψήφο, όπως γίνεται με τη σιωνιστική δημοκρατία που μας έχει επιβληθεί.

Υπάρχει όμως ένα αλλά και είναι :

2) Αφού ούτως η άλλος, με ψήφο ή χωρίς ψήφο, είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε μέσα σ΄ αυτή τη φαυλότητα, καλό είναι να ξεχωρίζουμε ποιοι εμφανώς την καταγγέλλουν, πληρώνοντας μάλιστα το τίμημα της καπηλείας του έθνους, της πατρίδας και της θρησκείας. Αλλά δεν είμαι απολογητής της Χρυσής Αυγής. Αν το σύστημα την εξέθρεψε, δύο πράγματα συμβαίνουν : Ή ότι ήταν "βαλτό" να το κάνει ή ότι κάτι απρόβλεπτο, και εκτός σχεδιασμού, προέκυψε.

Δεν μπορώ να δεχτώ το πρώτο, το δεύτερο φαίνεται πιθανότερο διότι υπηρετεί τον κυρίως στόχο : Να συνεχίσουμε αυτό που δεν τελειώσαμε μετά τη λήξη του Β΄ ΠΠ. Το ίδιο γίνεται με τους Μουσουλμάνους. Ξεσήκωσαν τους ισλαμιστές και άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους.

Θέλουν να κάνουν και σε μας το ίδιο επειδή υπήρξαμε ανέκαθεν φίλοι της αληθείας. Το Ισλάμ, βεβαίως, εντελώς διαφορετικά την αντιλαμβάνεται και οι σιωνιστές με την αιρετική Δύση, έχουν μείνει ακόμη στο ερώτημα "τι εστιν αλήθεια".

Αν λοιπόν στο υπάρχον πολιτικό σύστημα υπάρχει ένα κόμμα, για να λέει μέσα στο κοινοβούλιο αλήθειες χάριν της θεωρίας που εκπροσωπεί και πρεσβεύει, δεν μπορεί να με βρίσκει σύμφωνο, εφ΄ όσον έχει βεβαρυμένο παρελθόν. Ακολούθησε και ακολουθεί την πρακτική αλληλοσκοτωμού των σημερινών ισλαμιστών.

Ο αντίλογος είναι προφανής : Και ο "συρμός" της Χρυσής Αυγής κινείται πάνω στις ίδιες ράγες. Υπάρχει όμως η εξής σημαντική διαφορά. Τόσο ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός, όσο και ο μαρξιστικός μπολσεβικισμός, μολονότι χρησιμοποίησαν λέξεις όπως "πατρίδα" και "εθνος" - η λέξη "φιλότιμο" τους είναι άγνωστη - το έκαναν για να ερεθίσουν το εθνικοπατριωτικό φρόνημα που έχει κάθε άνθρωπος, κάθε λαός. Στόχο και σκοπό είχαν τη διάδοση των ιδεών τους για να επικρατήσουν παγκόσμια. Κάθε παγκόσμια επικράτηση - γίνεται με άσκηση έμμεσης ή άμεσης βίας - είναι "σιωνισμός με άλλα μέσα". Είναι η άποψή μου και δεν νομίζω η Χρυσή Αυγή να κινείται πάνω σ΄ αυτές τις ράγες.

Όσον δε αφορά στην πίστη μου, αυτή αφορά μόνο στον ενανθρωπήσαντα Θεό και Λόγο, την ενυπόστατη Αλήθεια. Την εμπιστοσύνη την έχω για τους πολιτικούς, αλλά πάντα με επιφύλαξη.

(*)   http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_15.html

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και ποια ήταν η απάντηση;

"Με συγχωρείτε κ. Χριστοδουλίδη αλλά δεν μπορώ πλέον να σχολιάσω μια επιχειρηματολογία που μου θυμίζει ακριβώς την "θρυλική" απάντηση του Ζήκου στην ταινία "Της κακομοίρας" όταν τον ρώτησαν την ηλικία του.
Είναι προφανές σε όλους ποιά είναι η επιλογή σας και πως αγωνίζεστε να "παντρέψετε" τον Χριστιανισμό και τον αντιχριστιανισμό.
Λυπάμαι ειλικρινά αλλά θεωρώ άσκοπο να απαντώ πλέον σε σχόλια που θέλουν να με πείσουν ότι μαύρο είναι άσπρο και ότι μπορώ να είμαι με τον Χριστό στηρίζοντας και υποστηρίζοντας μια ιδεολογία που θέτει ως προϋπόθεση ανοχής του χριστιανισμού την αποχριστιανοπίησή του.

Και τι αποκρίθηκε ο Ζήκος;

Τότε καλώς, να ψηφίζετε όμως, παρότι "δεν ανήκετε σε κανένα κόμμα". Εναλλακτικές λύσεις παρέχει άφθονες η σιωνιστική δημοκρατία στην οποία, ούτως ή άλλως, εκούσια ή ακούσια, ανήκετε. Τον αποχριστιανισμό δεν θα σας τον κάνει η Χρυσή Αυγή. Ήδη, σας τον έχει κάνει η σιωνιστική δημοκρατία.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και η συνέχεια :

Σε εμένα και σε όλους όσους δεν έχουν δεχτεί να γίνουν οπαδοί κανενός, ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε κανείς άλλος δεν μπορεί να μας αποχριστιανοποιήσει την πίστη. Εσείς να προσέχετε διότι οι λύκοι όταν πεινάσουν πετούν την προβιά και τρώνε ακόμα και όσους τους ακολούθησαν.
Προσέξτε όμως διότι εκτός των πιστοπιημένων υπηρετών και εντολοδόχων ,οι μεγαλύτεροι ευεργετες του σιωνισμού ήταν εκείνοι που εν ονόματι ενός στείρου αντισημιτισμού δήθεν τον πολεμούσαν.
Αν λοιπόν θέλετε να επιχειρηματολογήσετε κάντε το απαντώντας σε όσα αφορούν τα στοιχεία της ανάρτησης, τα υπόλοιπα και ειδικά την "συμπάθειά" σας στα πνευματικά εγγόνια της Θούλης , των Ρούνων και του Χίτλερ τα γνωρίζουμε οπότε μην κουράζστε να μας το υπενθυμίζετε διαρκώς.

Και ο "Ζήκος" αποκρίθηκε πάλι :

Αν κι εσείς επιθυμείτε να επιχειρηματολογήσετε, θα ήταν φρόνιμο να αποφεύγατε κτυπήματα κάτω από τη μέση, σαν αυτό της "συμπάθειας" (ευτυχώς, με εισαγωγικά) "στα πνευματικά εγγόνια της Θούλης, των Ρούνων, και του Χίτλερ". (Τα εισαγωγικά, παντως, δεν μειώνουν την ένταση του λακτίσματος). Επί πλέον, γνώστες καλοί των συμπαθειών μου καθώς είσαστε, είδα και τα επιχειρήματά σας, σε αυτά που έγραψα. Με πήγατε - και τους αναγνώστες - "στην κακομοίρα", το Ζήκο, και την "παντρειά" του χριστιανισμού με τον αντιχριστιανισμό. Προηγουμένως είχαμε : "αοριστίες και φτηνούς, άσχετους με το θέμα, συγκρητισμούς"

Θαυμάσια επιχειρηματολογία! Με δυο-τρία συνθήματα τα είπατε όλα.

Νομίζω, στο "ζουμί" της ανάρτησης ήταν όλα αυτά που έγραψα. Αν εσείς καταλάβατε στείρο αντισημιτισμό, δύναμαι κι εγώ ανταποδοτικά να γράψω ότι ο γόνιμος αντισημιτισμός ανάβει το κεράκι στη Μενορά, στο ολοκαύτωμα. Οπότε καταλαβαίνετε τι αυτό (γόνιμος αντισημιτισμός) σημαίνει, ποιος φορά και ποιος δεν φορά την προβιά, ποιος υπηρετεί και ποιος δεν υπηρετεί το σιωνισμό.

Και τέλος, επειδή μου ζητάτε να αναφερθώ στο περιεχόμενο της ανάρτησης, απαντώ ότι, δεν νομίζω σε ένα τόσο εκτεταμένο άρθρο να υπάρχει άνθρωπος να το κάνει. Στο σχολειό μάθαμε "να βγάζουμε το συμπέρασμα", έβγαλα το δικό μου και το κατέθεσα.