Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή, οι συνωμότες και όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες

"Για να καταλαβαινόμαστε : "εκκλησία" δεν είναι μόνο ο μητροπολίτης Κονίτσης ή ο μητροπολίτης Σιατίστης ή όποιος άλλος επίσκοπος .Είμαστε όλοι οι βαπτισμένοι και μυρωμενοι στο όνομα της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος , όσοι δηλαδή "ενεδύθημεν Χριστό" Τον Οποίον λατρεύουμε ως Σωτήρα μας και ΚΕΦΑΛΗ της Αγίας Του Εκκλησίας.Υπέρ Αυτού και πρός δόξαν Αυτού ομολογούμε δημόσια την πίστη μας και αγωνιζόμαστε και όχι προς δόξαν του Μιχαλολιάκου ή οποιουδήποτε Μιχαλολιάκου.Σε αυτόν τον αγώνα θεωρούμε ως συμμάχους όχι όποιον επιφανειακά ή υποκριτικά συμφωνεί ή "ομολογεί" Χριστό ενώ στην ουσία τον αντιπαλεύει και στηλιτεύει την πίστη σε Εκείνον , αλλά αυτόν που σαν πραγματικό μέλος της Αγία Του Εκκλησίας Τον αναγνωρίζει ως μοναδικό Σωτήρα του κόσμου και ομολογεί την αγάπη του σε Εκείνον όχι μόνο μπροστά στις κάμερες αλλά και πίσω απο αυτές" (*) 

   Αφού διαβάσατε αυτά "για να μην καταλαβαινόμαστε", είμαι υποχρεωμένος να γράψω κι εγώ αυτά που πρέπει για να καταλαβαινόμαστε.

   Ο αρθρογράφος λέει ότι "σε αυτόν τον αγώνα θεωρεί συμμάχους όχι όποιους επιφανειακά ή υποκριτικά ομολογούν (σε εισαγωγικά) Χριστό, ενώ στην ουσία αντιπαλεύουν και στηλιτεύουν την πίστη". Φαντασθείτε λοιπόν να έκανε ο απ. Παύλος το ίδιο, να απέκλειε ευθύς εξ αρχής όσους "επιφανειακά ή υποκριτικά" πήγαιναν να τον ακούσουν. Αλλά τι ήταν το ακροατήριο; Ειδωλολάτρες δεν ήταν όλοι αυτοί προς τους οποίους απευθυνόταν ο απ. Παύλος; Αν η ειδωλολατρία ανθεί και πάλι, είναι διότι ξεχάσαμε ποιά είναι : "Και την πλεονεξία, ήτις εστίν ειδωλολατρία", μας προειδοποιεί ο απ. Παύλος. Νομίζω ελάχιστοι από εμάς εξαιρούνται. Γίναμε όλοι ειδωλολάτρες, αλλά δεν το γνωρίζουμε.

   Προηγουμένως,  φρόντισε ο αρθρογράφος να μας πει ότι εκκλησία είμαστε όλοι οι βαπτισμένοι και μυρωμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Από την "εκκλησία" αυτή απέκλεισε τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής, διότι αν και μυρωμένοι και βαπτισμένοι, "επιφανειακά συμφωνούν, ή υποκριτικά ομολογούν, Χριστό μπροστά στις κάμερες". Πίσω όμως από αυτές άλλα κάνουν. Ας συμφωνήσουμε. Δεχόμαστε ότι ξέρει - και ξέρουμε - τι έχουν κάνει πίσω από τις κάμερες οι της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να μας το κάνει γνωστό. Μήπως όμως ξέρει τι έχουν κάνει πίσω από τις κάμερες και όλοι οι άλλοι, των οποίων δέχεται τη συμμαχία και την ομολογία; Πώς είναι τόσο βέβαιος ότι όλοι αυτοί βρίσκονται ανυπόκριτα στο πλευρό του; Είναι δεδομένο ότι όλοι αυτοί είναι πραγματικά μέλη "της Αγίας του Εκκλησίας" (sic) ενώ οι άλλοι δεν είναι; Αν μάλιστα προχωρήσουμε λίγο πιο βαθειά το θέμα της αγίας του εκκλησίας, όπως την καταντήσαμε, κάτι που οπωσδήποτε δεν θα το πράξουμε, τότε θα εγερθούν μείζονα ζητήματα . Έχουν συμβεί πίσω από τις κάμερες γεγονότα, που ουδέποτε μάθαμε "από τα πραγματικά μέλη της Αγίας του Εκκλησίας". Τα γνωρίζει αυτά ο αρθρογράφος, αλλά τα αποσιωπά. 

   Παλιές πληγές ολάνοιχτες και αιμορραγούσες δεν θα τις ξύσουμε. Θα συστήσουμε μόνο στον κύριο αυτό να μην αποκλείει κανένα από τους βαπτισμένους και μυρωμένους Χριστιανούς στον αγώνα κατά του Αντίχριστου, άθεου, άθεσμου και υποκριτικότατου σιωνισμού και της δημοκρατίας του. Οι όψιμα ανανήψαντες μαρξιστές - είναι σημειωτέον άριστοι στη συνομωσιολογία - που τώρα ανακάλυψαν τη Χριστιανοσύνη, καλό είναι να μη μπαίνουν στη θέση του χωροφύλακα. Κοινωνικά φρονήματα και ποινικά μητρώα νομίζουμε έχουν καταργηθεί. Εκτός και αν υπάρχουν τοποθετημένα πίσω από τις κάμερες για να μας δείχνουν ποιοι είναι οι εχθροί της  σιωνιστικης  (νεομαρξιστική για το λαό) χριστιανοδημοκρατίας (για τους αφελείς). Δηλαδή, τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής. Οι οποίοι καταγγέλλουν τη νέα απάτη που μας στήνουν οι κυνηγοί των φαντασμάτων του Χίτλερ, του Μουσολίνι και πάντως όχι του Μαρξ, του Λένιν, του Στάλιν. (*)

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: