Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι

Τα συνθήματα δεν είναι για να γίνονται αφίσες και να μουτζουρώνουν τους τοίχους. Είναι για να γίνονται πράξη από τα εκλεγμένα κόμματα του Κοινοβουλίου

 Πήγε η κα. Παπαρήγα σε ευρωπαϊκή Διάσκεψη των (εναπομεινάντων) κομμουνιστικών κομμάτων και σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Ελλάδα και τα νέα μέτρα που θα κληθεί να ψηφίσει το τροϊκανό Κοινοβούλιο απάντησε : "Αν περάσουν αυτά τα μέτρα θα πρόκειται για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα".

Πάλι με έξυπνη κίνηση αποφεύγει τις κακοτοπιές η εγκάθετη της σιωνιστικής δημοκρατίας. Ρίχνει "το μπαλάκι" στο λαό. Αυτός καλείται, κατά την κα. Παπαρήγα, να ανατρέψει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, που η ίδια διαβλέπει. Ο λαός όμως την ψήφισε, και εφόσον αυτή ισχυρίζεται ότι αν περάσουν τα μέτρα θα πρόκειται περί πραξικοπήματος, να σηκωθεί και να φύγει από αυτο το Κοινοβούλιο των δωσίλογων πραξικοπηματιών.  Ο λαός γι΄ αυτό την έχει ψηφίσει.

Θα της συνιστούσαμε, μάλλον, να συνεννοηθεί από κοινού με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τη Χρυσή Αυγή, δοθέντος ότι ο κ. Τσίπρας, "Τσιπρανδρέας" αποκαλούμενος, δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτή τη μέθοδο ανατροπής της σάπιας σιωνιστικής δημοκρατίας. Είναι κι αυτός γρανάζι του συστήματος, εναλλακτική μέθοδος και βαλβίδα εκτόνωσης κρίσεων και αποπροσανατολισμού.

Περιμένουμε λοιπόν την κα. Παπαρήγα να μας διαψεύσει. Να αποδείξει ότι το κόμμα της δεν είναι βακτηρία στήριξης της σιωνιστικής δημοκρατίας, όπως το ίδιο περιμένουμε από τα κόμματα Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή. Αν κάνει αυτή την κίνηση μόνο το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό κατά τη γνώμη μας. Χρειάζεται η παρουσία και των άλλων, οι οποίοι αφήνοντας κατά μέρος τα ψηφοθηρικά κομματικά τους συμφέροντα, καλούνται να συμφωνήσουν για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού : Της εγχώριας και της αλλοδαπής τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: