Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το Eurogroup και η εγκληματική ελληνική κομματοκρατία

Φωτογραφία και σχόλιο από το ιστολόγιο "Ας μιλήσουμε επιτέλους"
"Το Eurogroup, αποτελεί το ισχυρό μέρος της Τρόϊκα, που ο λόγος της δημιουργίας της ήταν (και είναι) η, με κάθε θυσία (της Ελληνικής κοινωνίας) αποπληρωμή των χρεών της Ελλάδας, τα οποία δημιουργήθηκαν από την εγκληματική Ελληνική κομματοκρατία που, εδώ και 35-40 χρόνια, κυβερνά τη χώρα προς αποκλειστικό όφελος τής οικογενειοκρατούμενης ημετεροκρατίας της, δηλαδή της γνωστής σε όλους, πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας"

Και το σΧόλιο :

Το Eurogroup δεν ήταν από άλλο πλανήτη. Ήξερε τα της εγκληματικής ελληνικής κομματοκρατίας και τα του κυκλώματος της οικογενειοκρατίας. Έδινε δάνεια με στόχο να φτάσουν αυτά στο "μη βιώσιμο χρέος". Όταν λοιπόν ο στόχος πέτυχε, είπαν δεν σας δίνουμε άλλα. Και δεν πρόκειται να δώσουν. Αυτά που δίνουν είναι για την ... μακροβίωση του χρέους. Η εγκληματική κομματοκρατία θα υποχρεωθεί να ρίξει ακόμη κι άλλο τους μισθούς, τις συντάξεις, βάζοντας φόρους επί φόρων. Το αποτέλεσμα θα είναι πάλι μηδέν. Το Eurogroup των σιωνιστών και της δημοκρατίας του ξέρει τι θέλει : Τη γη και τους ανθρώπους-είλωτες στο κάτεργο της Ελλάδας, θέλει. Και θα το πετύχει, όσο αυτά τα κόμματα της προδοσίας (ΝΔ, Πασοκ, ΔΗΜΑΡ, Σύριζα, ΚΚΕ) βρίσκονται μέσα σ΄ αυτό το Κοινοβούλιο της βορβορώδους δημοκρατίας.

Η ανατροπή μόνο με ένα τρόπο μπορεί να γίνει. Όταν θα έρθη προς ψήφιση το Μνημόνιο της απάτης, Χρυσή Αυγή, Αν.Ελ., και ΚΚΕ να σηκωθούν και να φύγουν. Να δηλώσουν παραίτηση από το άθλιο αυτό σκηνικό της Βουλής των τριών. Αλλά το προδοτικό ΚΚΕ δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του. Ούτε βέβαια και ο "Τσιπρανδρέας", με τον καταστροφικότατο Σύριζα των συνιστωσών. Να αφήσουν ακάλυπτες τις πλάτες των σιωνιστών και της δημοκρατίας που τους ταΐζει, αποκλείεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: