Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ερώτημα σχετικό με την άρνηση παραλαβής των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων

Η φωτογραφία από το ιστολόγιο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
Από την ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών με θέμα : "Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, εισητήριο χωρίς επιστροφή", και ολίγα σχετικά με όσα είπε ο π. Σαράντης Σαράντος. Για τον προκατειλημμένο αγνώστη, αυτόν που συστηματικά με απαξιώνει, γράφω ότι με βρίσκουν σύμφωνο αυτά που είπε. Η διαφωνία μου, είναι διαφωνία μεθόδων και τακτικής.

Είπε ο π. Σαράντος :
"Ὅστις θέλει, ὅποιος καταλαβαίνει, ὅ­ποιος ζεῖ καί ἀντιλαμβάνεται πρακτικά ἤ ψυχικά ἤ πνευματικά τήν παροῦσα καί τήν ἐπερχόμενη κατάσταση, (σημ. με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες), ἄς πεῖ καί αὐτός προσωπικά καί δυναμικά: Ὄχι δέν παραδίδω ἑκούσια τόν ἑαυτό μου στήν ἠλεκτρο­νική φυλακή, αὐτήν πού λένε πώς θά μέ διευκολύνει στίς σχέσεις μου μέ τίς δημόσιες ὑπηρεσίες.  Ἤδη περίπου ἑκατό χιλιάδες Ἕλλη­νες μέσῳ διαδικτύου ἔχουμε δηλώσει ὅτι Κάρτα τοῦ Πολίτη ἤ ἠλε­κτρονική ταυτότητα, δέν παραλαμβάνουμε. "

Και ρωτάμε εμείς :
Τι εκ των δύο θα ήταν αποτελεσματικότερο;  Η μαζική άρνηση ψήφου στη σιωνιστική δημοκρατία, ή οι εκατό χιλιάδες υπογραφές - ίσως και  περισσότερες εύχομαι - άρνησης των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων;

 Το παγκόσμιο καθεστώς της σιωνιστικής ψευτοδημοκρατίας μας φυλακίζει, όχι τα "μέτρα υγιούς διαβίωσης" των φυλακισμένων.

Ποιο το μείζον και τι το ελάσσον; Η άρνηση του δουλοκτητικου συστήματος αυτής της δημοκρατίας, ή η επί μέρους άρνηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας; Ομοιάζει αυτό με έναν, που τον κλείνουν χωρίς λόγο στη φυλακή και αυτός διαμαρτύρεται για το στενό κελί ή το φαγητό, που του δίνουν χωρίς την ελεύθερη θέλησή του, και όχι για το αναίτιο της φυλάκισής του.

Σημείωση
Πολλλά ή μερικά των σχολίων που αντιγράφω εδώ, είναι διότι λόγω λάθους ή άλλης αιτίας δεν παραλαμβάνονται από τα ιστολόγια στα οποία τα καταθέτω.

3 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...

Δηλαδή κ.Χριστοδουλίδη τι αντιπροτείνετε σ΄αυτή την καταγγελία και άρνηση της ηλ. ταυτότητας ώστε να μη γινόμαστε "οξύμωρο σχήμα"; Το ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σιωνισμός και τα όργανά του είναι γνωστό τοις πάσι. Πείτε μας το τρόπο -εφόσον γνωρίζετε- να αρνηθούμε το Σύστημα και τη "δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και μερικών ακόμη", διότι με μόνο τη θεωρητική διαπίστωση που κάνετε χωρίς να προτείνετε τον κατά τη γνώμη σας σωστό τρόπο και τις επιλογές, δεν προσφέρετε απολύτως τίποτα στην αγωνία και θέληση του πιστού να αντιδράσει. Μέχρι τότε λοιπόν όσοι δεν έχουμε τη φώτιση πως να πολεμήσουμε και το αόρατο κακό αφήστε μας να αρνούμαστε το προφανές εμπνεόμενοι και από αγίους τρείς Παίδας.

Απέστειλα την ακόλουθη απάντηση

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Το κακό δεν είναι αόρατο, είναι λίαν ορατό και το επεσήμανα. Η αντιπρόταση, όποια κι αν είναι, ή ήταν, δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα αν την έκανε ο σεβασμιότατος, η Εστία Πατερικών Μελετών, ή άλλοι επώνυμοι και δυνάμενοι να υψώσουν φωνή λόγω θέσεως και αρμοδιοτήτων, και όχι ένας, δυο και τρείς, εν πολλοίς άγνωστοι και ανώνυμοι διαδικτυογράφοι απόψεων. Ουσιαστικά όλοι όσοι γράφουμε στο διαδίκτυο είμαστε ανώνυμοι- μολονότι επώνυμοι μερικοί.

Τον τρόπο να αρνηθούμε το - ορατό και μη αόρατο - Σύστημα, τη σιωνιστική δημοκρατία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κ.ά., τον εχω γράψει και κρίθηκε "θεωρητικολογία" . Είναι η άρνηση της ψήφου. Αν οι άμβωνες, οι πνευματικοί, και όσοι άλλοι πιστοί με επίγνωση του δικού μας Δόγματος αναλάμβαναν αυτόν τον αγώνα, τότε να είσαι βέβαιος ότι το Σύστημα θα δεχόταν καίριο χτύπημα, όχι τις πλευροκοπήσεις τύπου "όχι στην κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες", "όχι στην κάρτα του πολίτη", "όχι στον ΑΜΚΑ" και πολλά άλλα όχι. Αυτά όλα είναι "μέτωπα" που μας ανοίγει - φρόντισε να μας ανοίξει ένα, ώστε να διασπάσει την κοινή μας Πίστη - η δημοκρατία των σιωνιστών, προκειμένου να μας αποπροσανατολίζει και να κατακερματίζει το ενιαίο του αγώνα, του οποίου κύριος στόχος είναι η διεστραμμένη και φαυλοποιός δικτατορία των σιωνιστών (: Οικουμενιστών και λοιπών δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων) με την επίφαση της δημοκρατίας και της συνοδού ελεύθερης ψήφου. Και τι έγινε, ερωτώ, μετά από τόσα χρόνια "ελεύθερης και δημοκρατικής ψήφου"; Τι άλλαξε, εκτός από το ότι, όλο και περισσότερο βυθιστήκαμε στα βαλτώδη εδάφη της σιωνιστικής δημοκρατίας με αποκορύφωμα το σημερινό κατάντημα.

Θέλετε αυτό να το ονομάσετε απλή διαπίστωση; Δεν διαφωνώ, αλλά κι εσείς δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τα, έστω και διαπιστωτικά, αίτια που καταγράφω και αναφέρω. Οι επί μέρους αγώνες στα μέτωπα που μας ανοίγουν οι σιωνιστές, θα το επαναλάβω, σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίζουν και να διασπούν τη μάχη που καλούμαστε από κοινού να δώσουμε.

Silver είπε...

@Και ρωτάμε εμείς :
Τι εκ των δύο θα ήταν αποτελεσματικότερο; Η μαζική άρνηση ψήφου στη σιωνιστική δημοκρατία, ή οι εκατό χιλιάδες υπογραφές - ίσως και περισσότερες εύχομαι - άρνησης των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων;


Και ρωτάμε εμείς:
Τι εκ των δύο θα ήταν αποτελεσματικότερο;
Να αποδεκατούν το ηδύοσμον και το άνηθον και το κύμινον,(=την επί μέρους άρνηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας), ή να μην αφήνουν τα βαρύτερα του νόμου,(= μη κοινωνία και ονομαστικός αναθεματισμός όλων των ταγών των τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, παπόδουλων οικουμενιστών, μελών του σατανικού Π.Σ."Ε");
Ταύτα δε έδει πρωτίστως ποιήσαι κακείνα μη αφιέναι.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ταύτα δε έδει πρωτίστως ποιήσαι κακείνα μη αφιέναι"

Δεν βαριέσαι αγαπητέ μου Silver, εμείς τα γράφουμε, εμείς τα διαβάζουμε, και εκείνοι τα δικά τους. Μας ειρωνεύονται κι από πάνω, για να μη γράφω κάτι βαρύτερο. Τέλος πάντων, το χρέος μας κάνουμε εμείς, αν θέλουν μας ακούν.