Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι είναι οι αβανταδόροι της κοπρανώδους δημοκρατίας;

Διαβάσαμε σε άρθρο :

"Αυτές οι θορυβώδεις «προοδευτικές» και «αριστερές» επιθέσεις (σ.σ. κατά της Θρησκείας και του Ορθοδόξου φρονήματος των Ελλήνων), με την αβάντα όλων των δυνάμεων του καθεστώτος και των κοπράνων του (Χρυσή Αυγή), ΔΕΝ αποσκοπούν απλώς στον αποπροσανατολισμό, μέσω της σκανδαλολαγνείας, αλλά σε κάτι πιο βαθύ: Στην προλείανση του εδάφους για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποσάθρωση των Ορθόδοξων αρθρώσεων της ελληνικής κοινωνίας"

Και απαντάμε εμείς με ένα σΧόλιο, το οποίο βεβαίως δεν θα δημοσίευε ο αρθρογράφος στο ιστολόγιό του ή, αν το έγραφε, η εφημερίδα που θα το φιλοξενούσε. Αν θέλει να μας διαψεύσει, ας μας κάνει την τιμή να μας φιλοξενήσει και παράλληλα να αναιρέσει αυτά που γράφουμε :

Ο αρθρογράφος  έχει τη γνωστή άποψη ότι κι αυτό ακόμη το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής αποτελεί δύναμη του καθεστώτος - της σιωνιστικής δημοκρατίας - την αποκαλεί "κοπρανώδη", συμπληρώνουμε.

Ευτυχώς, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, πρόλαβε τον αρθρογράφο. Είναι ο μόνος που δημόσια έχει δηλώσει : "Σιχαινόμαστε που βρισκόμαστε μέσα σ΄ αυτό το Κοινοβούλιο" !

Μερικοί αναθεωρητές του μαρξισμού-λενινισμού, έστω καθυστερημένα, έκριναν σκόπιμο να αλλάξουν τη στάση τους απέντι στη Θρησκεία και στο θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων. Και από απηνείς διώκτες και χλευαστές, αναγνωρίζουν τη σημασία των πηγών αυτών (: θρησκεία και φρόνημα) προκειμένου να διασωθούμε από τον ολετήρα της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και δημοκρατίας.

Οι όψιμοι όμως αναθεωρητές προελεύσεως μαρξιστικής και λενινιστικής δεν αναγνωρίζουν σε κανέναν άλλο το προνόμιο της αναθεώρησης. Για παράδειγμα, η ναζιζτική, φασιστική, χιτλερική, μουσολινική και νεοπαγανιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δικαιούται να ομιλεί για Θρησκεία, δεν ταιριάζει να ομιλεί για φρόνημα, δεν δικαιούται να αναθεωρεί κάποιες συγκεχυμένες και στρεβλές αντιλήψεις του παρελθόντος. Αντιλήψεις, σημειώνουμε, από τις οποίες εμφορούνται πλείστοι εξ ημών, μηδέ εξαιρουμένων και αυτών τούτων των οψίμων αναθεωρητών, οι οποίες διαμόρφωσαν τα υπάρχοντα "δεδομένα" της σήμερον..

Το δικαίωμα της αναθεώρησης το έχουν μόνο οι δοκιμασθέντες εις την πυρά του μαρξισμού-λενινισμού. Και ούτω, εξελθόντες με φωτισμένο τον νουν, μένεα πνέουν κατά του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής και όσων προσβλέπουν στο "ξήλωμα" της καθεστωτικής σιωνιστικής δημοκρατίας. Καταγγέλλουν, φωνασκούν, γράφουν, για το απάνθρωπο και αντιχριστιανικό παρελθόν της, αλλά το δικό τους παρελθόν, κυρίως υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα, το αποσιωπούν. Μετενόησαν και μας θέλουν όλους μετανοημένους μαρξιστές-λενινιστές. Ουδείς άλλος γίνεται δεκτός, είναι οι άλλοι "αβάντα των δυνάμεων του καθεστώτος και των κοπράνων του". Τελικά διερωτόμεθα : Ποιοι είναι οι "αβανταδόροι" της κοπρανώδους δημοκρατίας και ποιοι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: