Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Προς ομάδες και φίλους, αγωνιστές κατά της Νέας Τάξης


Φίλοι  που έπαψαν να με θεωρούν φίλο δεν τους απαρνήθηκα. Δεν τους ειρωνεύομαι εκδήλως και προσδιοριστικά. Ότι αφήνω κάτι να αιωρείται, ναι, αλλά δεν τους εχθρεύομαι, δεν χρησιμοποιώ βαρειές εκφράσεις εναντίον τους (συκοφάντης, ψεύτες κλπ). Ούτε τους αποκλείω να με επισκέπτονται και να γράφουν εκεί, δηλαδή εδώ, "όσα μου καταμαρτυρούν". Αυτοί όμως με αποφεύγουν "ίνα μη μιανθώσι". Η επωνυμία έχει κόστος.

Βέβαια, άνθρωπος είμαι κι εγώ, μπορεί κάποια στιγμή να παρασυρθώ, όρια έχουμε όλοι. Δεν θα πέσω όμως ποτέ στο επίπεδο του πεζοδρομίου. Και μη νομίσει κανείς εξ αυτών ότι με το τελευταίο αυτό φωτογραφίζω το πορτραίτο ενός, κάποιου εκ της ομάδος. Επιλογή και "χόμπι" μου είναι η ομαδική φωτογράφιση, η φωτογραφία ομάδος και ομάδων, ας πούμε, ποδοσφαιρικών ή οποιονδήποτε άλλων.

Μου ζήτησαν οι ομάδες να τους δώσω το CD ή το "στικάκι" των συμμάχων τους, τους οποίους δεν
κατονόμασα, όταν έγραφα πως δεν αποκλείεται να έχουν φίλους στον αγώνα που διεξάγουν. Φρόντισα όμως προηγουμένως να διευκρινίσω, επειδή ήξερα τι με περιμένει : Η προκατάληψη καθιστά δύσκολη τη συνεννόηση, είπα.   Θεώρησαν προσβλητικό να έχουν συμμάχους αλλόδοξους και ετερόδοξους, δεν τους θέλουν, προτιμούν μόνο Έλληνες και μάλιστα Ορθόδοξους , όπως αυτοί αντιλαμβάνονται την Ορθοδοξία.

Αποφεύγουν ακόμη κι αυτό, να μπουν στον κόπο και να ρωτήσουν κάποιον άλλο, όχι τόσο δύστροπο και εμπαθή όπως είναι αυτοί, για να τους πει τι ήταν αυτό το  απαξιωτικό και ατιμωτικό "περί συμμάχων";  Ποιο ήταν το επίμαχο σημείο, ορίστε, διαβάστε το :

"Θέλετε ή δεν θέλετε συμμάχους στον αντιοικουμενιστικό αγώνα σας; Έχετε ή δεν έχετε συμμάχους; Νομίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο είναι σύμφωνοι με την παγκοσμιοποίηση και την πανθρησκεία; Αν κάποιοι άλλοι συμφωνούν μαζί σας θα τους διώχνατε; Μπορεί τα κίνητρα να είναι
διαφορετικά, αλλά πρωτεύει ο στόχος να απαλλαγούμε από την κηδευομένη από σιωνιστές (τοκογλύφους) δημοκρατία. Αν λοιπόν βρίσκατε και άλλους, αντίθετους αυτής της δολοφονικής και
παγκόσμιας δημοκρατίας, θα τους διώχνατε;" 


Συμμάχους δεν θέλουν, ούτε και φίλους. Διότι οι νομιζόμενοι φίλοι τους επήνεσαν έναν επικίνδυνο, κατ΄ αυτούς, άνθρωπο με επικίνδυνες ιδεολογικοπολιτικές αντιλήψεις, σαφώς αντιδημοκρατικές, απερίφραστα αντιχριστιανικές και εντελώς ολοκληρωτικές. Οι δικές τους αντιλήψεις εναρμονίζονται πλήρως με έναν αναθεωρημένο, δημοκρατικότατο μάλιστα, σοσιαλμαρξισμό. Και τι ήταν αυτό που επήνεσε ο πρώην νομιζόμενος φίλος; Ορίστε, διαβάστε το κι αυτό :

"Ειλικρινά σιχαινόμαστε εμείς της Χρυσής Αυγής που βρισκόμαστε μέσα σ΄ αυτό το Κοινοβούλιο".

Αυτή την ασυγχώρητη προσβολή προς το "ναό" της Δημοκρατίας, την θεώρησαν βλασφημία οι ομάδες των αγωνιζομένων Ορθοδόξων. Επειδή, προφανώς, δεν είναι αντίθετοι προς τους Θεσμούς, είναι υπέρ του θεσμού της δημοκρατίας, του προσώπου, και του θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας. Παραβλέπουν όμως ότι ο θεσμός της δημοκρατίας, του προσώπου, και του θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας, έχουν βάναυσα κακοποιηθεί, διαφθαρεί και αλλοτριωθεί, από αυτό που είναι ο όντως Θεσμός, μέσα σ΄  αυτό το Κοινοβούλιο της σιωνιστικής δημοκρατίας, για το οποίο αγωνίζονται, και αποκλείουν φίλους και συμμάχους. Οπότε, οι νομιζόμενοι φίλοι, θεωρούμενοι πρώην σύμμαχοι και ήδη αποκλεισμένοι του αγώνος που μονοπωλούν μόνο αυτοί, τους απαντούν : Όταν οι άνθρωποι δεν υποστασιάζουν θεσμούς, όπως το Πρόσωπο, η Ελευθερία, η Δημοκρατία, είναι ανάξιοι να τους επικαλούνται προς δικαίωση του αγώνα τους. Αυτό το σιχαμένο Κοινοβούλιο της κλοπής και της ντροπής δεν μπορούν να το ανατρέψουν εντοπίζοντας μόνο επιφαινόμενα αυτής της κακοήθειας. Άλλοι θα το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: