Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η αντιαιρετκή ναυαρχίδα κατά της Χρυσής Αυγής

Η ναυαρχίδα του αντιαιρετικού αγώνα των χειμαζομένων Ορθοδόξων ανέλαβε και πάλι να μας χτυπήσει το καμπανάκι για τα παιδιά μας, που κινδυνεύουν να μπούν στο "λούκι" της Χρυσής Αυγής. Αν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο, σπεύδει η "ναυαρχίδα" να μας δώσει τις λεπτομέρειες του τι ακριβώς θα μάθουν. Και είναι : Η νέα ηχογράφηση των « DER STÜRMER» με όλα τα σχετικά links και τα ακολουθούντα (σημ. επειδή όλα εξελίσσονται) updates. Και συμπληρώνει ο αξιωματικός πλώρης της ναυαρχίδας:

"Το συγκρότημα που προωθεί η Χ.Α με το όνομα Der Sturmer έχει ήδη εκφραστεί αρνητικά για τον Χριστιανισμό. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να προωθείται από την ιστοσελίδα της Νεολαίας της Χ.Α. Της Χρυσής Αυγής που θέλει να μας πείσει ότι έχει …αλλάξει".

Για τα περισσότερα μας παραπέμπει στα αναλυτικά στοιχεία και στη σχετική ανάρτηση του "Αντιαιρετικού Εγκολπίου" (http://egolpio.wordpress.com/2012/05/26/e8nikistes/)

Ας μη νομισθεί ότι αυτά που γράφω είναι για να οξύνουν τις διαφωνίες ή τις αντιθέσεις μας. Κάθε άλλο. Προσπαθώ όσο μπορώ περισσότερο να τις αμβλύνω, φαίνεται όμως ότι η ναυαρχίδα και το πλήρωμά της έχουν διαφορετική γνώμη. Ρίχνουν λάδι στη φωτιά, το σημαντικότερο δε, είναι ότι ξεχνούν τι θεωρούν οι ίδιοι "θετική έκφραση του Χριστιανισμού".

Οφείλω λοιπόν να θυμίσω στο πλήρωμα της ναυαρχίδας και στη νεολαία της, ότι στις τελευταίες εκλογές οι επικεφαλείς της διοικήσεως, θεωρητικοί του χριστιανισμού και "αναθεωρητικοί"  του σοσιαλμαρξισμού, υπεδείκνυαν στο πλήρωμα ότι η προτιμοτέρα ψήφος, ήταν η ψήφος στο ΚΚΕ. Και ως προς το ερώτημα : "Τι είδους μπορεί να είναι πλέον ο αναθεωρημένος σοσιαλμαρξισμός με ψήφο στο ΚΚΕ;", η απάντηση είναι προφανής. Δεν είναι ο Χριστός προφήτης του Μαρξισμού, ο Μαρξ ήταν ο προφητεύσας  τα επερχόμενα δεινά της ανθρωπότητας από την μάστιγα του καπιταλισμού. Δηλαδή, του ιδιωτικού Κεφαλαίου χωρίς την έμπνευση των ιδιωτών του Μαρξισμού, όπως εφαρμόστηκε (η έμπνευση) στη σοβετική ένωση και τώρα εφαρμόζεται με την παγκόσμια σιωνιστική (και σοσιαλιστική) δημοκρατία. Μια χούφτα απατεώνες νέμονταν του δυστυχείς σοβιετικούς πολίτες, μια χούφτα τοκογλύφοι τραπεζίτες νέμονται τώρα τον παγκόσμιο πλούτο και τους ιθαγενείς του Πλανήτη.

Έμφορτη και πάνοπλη η ναυαρχίδα σπεύδει προς βοήθειαν κραδαίνοντας τη σημαία και το σκούφο της δημοκρατίας. Ο εχθρός είναι η νέα ηχογράφηση των « DER STÜRMER» και όχι ο νέος και αναθεωρημένος - με νάματα του σιωνισμού - μαρξισμός.

2 σχόλια:

cummulus είπε...

ΚΑλησπέρα γιατρέ.
Ποιά εἶναι ἡ ναυαρχίδα πού λές;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Καλημέρα cummulus,

Δεν έχει τόση σημασία, αν είσαι όμως προσεκτικός θα καταλάβεις. Είναι οι αναθεωρητές των νεοορθοδόξων. Έχουμε και από αυτούς, δεν είναι μόνο οι αναθεωρητές του μαρξισμού-νεομαρξιστές ονομαζόμενοι.