Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

"Κάνε σύμμαχο τον εχθρό σου"

Τότε πολεμήσαμε τον φασιστοναζισμό, σήμερα πολεμάμε το σιωνισμό. Θα νικήσουμε πάλι
Για να μη λέμε ότι θέλουμε, όπως αυτό :

"Ενα ρητο λεει, εαν δεν μπορεις να τους νικησεις συμμαχησε μαζι τους, και φα΄τους εσωτερικα σαν καρκινωμα, κανε οτι κανουν"

Το "ρητό" αυτό δεν είναι ρητό αλλά οδηγία και συμβουλή. Ανήκει σε έναν ειδωλολάτρη και μάγο, τον Βαλαάμ, τον οποίο κάλεσε ο Μωαβίτης βασιληάς Βαλάκ να κάνει τα μαγικά και τα ξόρκια, ώστε να νικήσει τους Ισραηλίτες. Αυτός του υπέδειξε να συνάψει συμμαχία μαζί τους και μετά να τους συντρίψει με τη διαφθορά, που θα τους μετέδιδε.

Την τακτική αυτή ακολουθεί ο άμικτος (γνήσιος) σιωνισμός, τον οποίο εξυπηρετούν οι νεροκουβαλητές υπηρέτες του : Οι αιρετικοί Δυτικοί χριστιανοί, όπως και οι εγχώριοι νεοορθόδοξοι των προοδευτικών, ή των συντηρητικών, κύκλων. Ο στόχος των γνησίων (άμικτων) σιωνιστών είναι η συντριβή της Χριστιανοσύνης : χριστιανισμός της αιρετικής Δύσης, "ρωμηοσύνη" των δικών μας προοδευτικών ή και συντηρητικών, νεοορθοδόξων. Μέχρι στιγμής καλά τα πάνε οι σιωνιστές. Το κάστρο της "ρωμηοσύνης" σε λίγο θα πέσει, καθώς το έκτισαν στην άμμο. Υπάρχει όμως ακόμη ένα, δεν χάθηκαν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: