Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Περί της μασονοκίνητης Χρυσής Αυγής των συνωμοσιολόγων

Το βασίλειο αυτής της σάπιας δημοκρατίας θα γκρεμιστεί

Οι δυνάμεις της παγκόσμιας νεοταξικής και σιωνιστικής δημοκρατίας έχουν λυσάξει με το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Στο χορό έχουν μπει για τα καλά και κάποια θρησκευτικά ιστολόγια για να μας δίνουν πληροφορίες. Όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια με το "να ψηφίζουμε κατά συνείδηση αυτούς που δεν είναι χριστιανομάχοι". Αλλά ήταν όλοι και να πού εφθάσαμε.

Έγραψε λοιπόν κάποιος, αφού σκάλισε το διαδίκτυο, και βρήκε τα πειστήρια του εγκλήματος, που ονομάζεται Χρυσή Αυγή. Δείτε, μας είπε, τα αποκαλυπτήρια της "μασονοκινούμενης"(sic) Χρυσής Αυγής! Νεοειδωλολάτρης αυτός, χριστιανομαρξιστές οι αναμεταδότες των θρησκευτικών εγκολπίων και ιστολογίων.

Ένας λοιπόν σΧολιαστής του απάντησε, απευθυνόμενος έμμεσα και στα θρησκευτικά εγκόλπια και ιστολόγια. Που πέφτουν κι αυτά θύμα της συνωμοσιολογίας, καθ΄ όσον άριστα την χειρίζονται οι ανανήψαντες μαρξιστές . Αναφέρομαι στους νεομαρξιστές, ή χριστιανομαρξιστές όταν έχουν άρωμα από λιβάνι, και οφείλουν την ονομασία τους στην κίβδηλη, μπορεί και πρακτορική, καινοτόμο ορθοδοξία, άλλως λεγόμενη νεοορθοδοξία. Παράδοξα, τα θρησκευτικά εγκόλπια και ιστολόγια αγνοούν αυτά που διδάσκουν. Ιδού λοιπόν τι έγραψε ο σχολιαστής :

Δηλαδή, οι μασόνοι κατηγορούν τους νεοταξίτες
Οι νεοεποχίτες κατηγορούν τους μασόνους
Οι σιωνιστές κατηγορούν τους παγκόσμιους διακυβερνήτες

Οπότε,

"ει ο σατανάς τον σατανά εκβάλλει, εφ΄ εαυτόν εμερίσθη. πως ουν σταθήσεται η βασιλεία αυτού;"

Βλέπεις πουθενά φίλε μου να γκρεμίζεται η βασιλεία της σιωνιστικής δημοκρατίας; Κάτι για το οποίο δίνει μάχη η Χρυσή Αυγή;
Δεν μας τα λένε καλά οι χρηματοδότες σου. ΄Αλλαξε τροπάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: