Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

2. Μεταμοσχεύσεις, ηχητικό ντοκουμέντο του 1989, δεύτερο μέρος


https://drive.google.com/file/d/0B10nRQ2KXoC_TEllQUZXb2Nhck81NzFKd2hfekN6a0xjdUxn/view?usp=sharing (σημ. Ίσως, υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή ροή της ακρόασης, βλέπε βίντεο)

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνομιλίας, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους Μοναχούς π. Αλύπιο και π. Μηνά της σκήτης του αγ. Νικολάου Καψάλας.  Διότι κράτησαν όλα όσα είχαμε συζητήσει και τα οποία ο γράφων ακούει για πρώτη φορά από το 1989. Δεν ξέρω πόσοι άλλοι τα άκουσαν, ελπίζω ήταν αρκετοί και εύχομαι οι συνομιλητές μου να μη αντιμετώπισαν τα δεινά, σαν αυτά που βρήκαν τον γράφοντα. Διέτρεξε τον κίνδυνο να απολυθεί της υπηρεσίας, στην οποία ασκούσε τα καθήκοντα, που του είχαν ανατεθεί και ήταν εντελώς άσχετα με το επιστημονικό αντικείμενο των γνώσεών του. Τούτο όμως είναι άλλο θέμα. Το θίγω, διότι το ιατρικό λειτούργημα στην πατρίδα μας, έτσι όπως το έφτιαξε η συνεργασία του πολιτικού και του ιατρικού πανεπιστημιακού κατεστημένου, υποχρεώνει τους γιατρούς σε άθεσμους και απαράδεκτους συνειδησιακούς συμβιβασμούς (παραχωρήσεις) τόσο σε βάρος του εαυτού τους, αλλά δυστυχώς πολλές φορές και των ασθενών τους.

Θα ήθελα τέλος να θίξω ένα  ιατρικό σημείο, στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί η κριτική των συναδέλφων μου. Το σημείο αυτό είναι ότι ισχυρίζομαι πως οι εγκεφαλικά ή κλινικά νεκροί έχουν αναπνοή. Το αρνούνται, αλλά δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν σε αυτό : Όταν ένας ασθενής είναι άπνους, τότε γιατί αποφασίζουν να τον διασωληνώσουν με τον αναπνευστήρα; Δεν μου το είπαν και είμαι υποχρεωμένος να το γράψω. Τους διασωληνώνουν διότι υπάρχει αναπνοή, έστω υποτυπώδης και σαφώς παθολογική, από τα δευτερεύοντα αναπνευστικά κέντρα. Αυτός είναι ο λόγος της διασωλήνωσης και καλώς κάνουν. Θα ήταν όμως αρκετά καλύτερο και ιατρικά ενδεδειγμένο, πρώτον, αν έδιναν περισσότερη πίστωση χρόνου στους ασθενείς και δεύτερον, αν εγκατέλειπαν την ολέθρια για τον ασθενή δοκιμασία της άπνοιας προς επιβεβαίωση του εγκεφαλικού θανάτου. Η δοκιμασία αυτή οδηγεί τον ασθενή στο πραγματικό μοιραίο τέλος, διότι καταστέλλει τη λειτουργία των δευτερευόντων αναπνευστικών κέντρων.

Ευχαριστώ τον επισκέπτη για την ακρόαση.
κχ

5 σχόλια:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Γιατρουλάκο Κυπριανούλη μου
(μέλος του γεροντοσυλλόγου των εναπομεινάντων κατηχητικούδων του (ΜΗ)κερατά
;-))
έχω διαβάσει το βαθιά θαμμένο
(από το κατεστημένο)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ βιβλίο σου για τις μεταμοσχεύσεις και άλλη μια φορά θέλω να σε ΣΥΓΧΑΡΩ για το ΣΘΕΝΟΣ και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ σου.

Έγινες, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, το μαύρο πρόβατο και ενώ θα ήταν τόσο εύκολο και ΚΥΡΙΩΣ κερδοφόρο να είχες παραμείνει το "λευκό".

Με εμψυχώνουν, ωστόσο, απίστευτα, οι άνθρωποι που διαθέτουν-όπως εσύ- ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ με ΟΠΟΙΟ κόστος- Γκλόρυ γκλόρυ Αλλελούγιαααα!

Όλα, καλά, λοιπόν, μέχρις εδώ.

Επίτρεψέ μου μόνο να σχολιάσω:

-Αμάν και ΕΛΕΟΣ!
Αυτή τη φωτό όπου μαγουλοτραβιέσαι
σαν ανεγκέφαλο όρνιο, ΓΙΑΤΙ την ανέβασες εδώ;

Για να τρομοκρατείς τους αναγνώστες;
-ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
;-(

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΕΛΕΟΣ!
Αυτή τη φωτό όπου μαγουλοτραβιέσαι σαν ανεγκέφαλο όρνιο, ΓΙΑΤΙ την ανέβασες εδώ;

ΚΧ
Επειδή δεν θέλω να γίνω σταρ.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

;-)
Αχααχααα! Το ήξερα, ρε χαμένο, ότι ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ σου
αλλά και ΤΕΤΟΙΟ ΈΡΩΤΑ πιάαααα!
ΔΕΝ μπορούσα, ομολογώ, να τον υποθέσω, Κυπριανούλη μου!

Σε λάτρεΠΣΑ πάλιιιι!
;-)

Μεταρρύθμισις είπε...

Δόξα σοι τῷ δείξαντι τὸ φῶς!..

Ἐπιτέλους βλέπω νά ἀναδύεται τό φῶς στήν σκοτεινιά τοῦ Ἀνθρώπινου Βασιλείου!..
Ἐπιτέλους οἱ φωνές ἐν τῆ ἐρήμῳ δυναμώνουν!..

Βλέπε:
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
http://tolimeri.blogspot.com/2008/12/blog-post_3784.html

Σχόλιο στην ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ)
Βλέπε Σχόλιο ΣΟΦΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ-ΒΟΓΙΑΤΖΗ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7983.html

Το ΠΑΣΟΚ “κοινωνικοποιεί” το ανθρώπινο σώμα με το ζόρι!!!!
Βλέπε Σχόλιο ΣΟΦΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ-ΒΟΓΙΑΤΖΗ
http://olympia.gr/2011/04/09/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF/

Αγαπητέ μου Κυπριανέ,
οι Ασκληπιάδηδες γιατροί άς έρθουν σε ανοιχτή συζήτηση μαζί μου ως υφιστάμενη τις συνέπειες της ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ, και ας παρακολουθήσουμε βήμα προς βήμα την περιπέτειά μου... κατά την οποίαν δολοφονείται (2/6/2000) εκ προμελέτης ο γιός μου μετά 4ετή παρακολούθηση της οικογενείας μου, ο οποίος καθίσταται ΔΟΤΗΣ ιστών και οργάνων χωρίς την συγκατάθεση κανενός... εκ των υστέρων και μετά από αλλεπάλληλες εισαγγελικές εντολές μου δίδονται ψευδή Πιστοποιητικά από το Δημόσιο Νοσοκομείο Ασκληπείο, που τότε ήταν η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ, εν συνεχεία διασύρομαι σε ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... μέχρι του ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ από το οποίο έφυγα ΑΘΩΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ!.. ενώ καλύπτεται ο ΔΡΑΣΤΗΣ πανταχόθεν!.. και μέχρι σήμερα δεν βρίσκεται ΕΝΑΣ και μοναδικός ΝΟΜΙΚΟΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ.λπ.) να προχωρήσει εις την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η οποία ΚΩΦΕΥΕΙ και ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ καίτοι κατήγγελλα το κακώς σκηνοθετημένο ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ σε όλες τις βαθμίδες των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και στις Αστυνομικές Αρχές, μη εξαιρουμένων της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, όπου απευθυνόμουν για την διαλεύκανση της υποθέσεως, μέχρις ότου συνεκέντρωσα μόνη μου ΟΛΑ τα αποδεικτικά στοιχεία για την εκ προμελέτης ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ δύο μήνες πριν κλείσει τα 21 του χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες μελέτησα την Αρθρογραφία σου και τις θέσεις σου εξ αρχής για τις ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ, άκουσα όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα και είδα όλα τα Βίντεο που έχουν αναρτηθεί τα τελευταία χρόνια ήτοι από το 2011 και το μόνο που θέλω είναι να σου πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!.. γιατί μου αναπτέρωσες τις ελπίδες ότι υπάρχουν ακόμη ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΔΕΣ ΙΑΤΡΟΙ!.. Ευλογημένος να είσαι!..

Με εκτίμηση
Σοφία Φραγκούδη-Βογιατζή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ την σχολιάστρια κα, Σοφία Φραγκούδη-Βογιατζή. Με μεγάλη θλίψη, και οπωσδήποτε καθυστερημένα, πληροφορήθηκα το θάνατο του παιδιού της Ερμή. Δεν ξέρω τι να πω! Επιβεβλημένη και ερήμην των γονέων δωρεά οργάνων είναι πρωτοφανές γεγονός! Δεν ξέρω λεπτομέρειες, γι΄ αυτό τίποτα περισσότερο δεν μπορώ να γράψω.

Όσο για τους συναδέλφους μου, που με γνωρίζουν πολύ καλά - δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και πολλοί άλλοι - την πληροφορώ ότι σκόπιμα με αποφεύγουν. Δεν θέλουν να μου δώσουν την παραμικρή αφορμή, διότι θα φανεί πόσο επίορκοι είναι.