Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Σχετικά με την πορεία της υγείας του ηθοποιού Τομ Πρωτόπαπα


Αντιγράφω από την ιστοσελίδα 4news.gr ( http://www.4news.gr/%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9/ )

 "Σήμερα ο Τόμας συνεχίζει διασωληνωμένος σε καταστολή. Δεν υπάρχει σκέψη για υποβολή του ασθενούς σε νέα αξονική τομογραφία καθώς η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη και η όποια μετακίνηση μπορεί να «γεννήσει» μεγαλύτερα προβλήματα"

Η όποια μετακίνηση, γράφει το ρεπορτάζ - απηχώντας προφανώς από γιατρό την ορθή ιατρική αντιμετώπιση - μπορεί να γεννήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Αν όμως ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Τομ Πρωτόπαπα, του οποίου ο γιατρός θείος κάτι παραπάνω ξέρει από ιατρικής πλευράς, θα υφίστατο άμεσα και γρήγορα όλες τις αναγκαίες και απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, που θα μπορούσαν να γεννήσουν μεγαλύτερα προβλήματα, λόγω φυσικά μετακίνησης, για να τεθεί η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου. Θα του έκαναν μαγνητικές, θα του έκαναν αξονικές, θα του έκαναν τις δοκιμασίες του λαβυρίνθου (στροφή της κεφαλής δεξιά και αριστερά κλπ.) αλλά θα του έκαναν και τη δοκιμασία της άπνοιας, "για να τελειώνουμε γρήγορα".

Αυτά όλα δεν θα τα υποστεί ο Τομ και από καρδιάς εύχομαι να πάει καλά. Για να γλυτώσουν άλλα υποψήφια θύματα, που δεν θα έχουν ένα θείο, όπως ο Τομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: