Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ποιο το μέλλον της Εκκλησίας;


ουδείς γίνεται σήμερα δεκτός προκειμένου να εκφέρει διαφορετική γνώμη, ή έστω άποψη
Η νεοσυσταθείσα Κίνηση Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν ἐναντίον τοῦ «Ἐγκεφαλικοῦ Θανάτου» καί τῆς «εἰκαζόμενης συναίνεσης» εξέδωσε ανακοίνωση, όπου επισημαίνει τα επιστημονικά και θεολογικά ατοπήματα, τα οποία καθιστούν ουσιαστικά άθεσμο, έκνομο και παράνομο, τον εγκεφαλικό θάνατο. Επομένως και τις μεταμοσχεύσεις. Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε στο σύνδεσμο που παραπέμπει ο αστερίσκος (*).

Συμπληρώνοντας όσα γράφει η Κίνηση Ορθοδόξων Χριστιανών κατά του επινοηθέντος "εγκεφαλικού θανάτου", θα είχαμε να προσθέσουμε τα κάτωθι.

Η σιωπηλή αποδοχή των μεταμοσχεύσεων εκ μέρους της Διοικούσας Ιεραρχίας, όπως και η όμοια τοιαύτη της εξωσωματικής γονιμοποίησης, προδιαγράφει λίαν δυσοίωνο το μέλλον της Εκκλησίας

Θα δημιουργηθούν στρατιές ατόμων μεταμοσχευμένων, ή εξωσωματικά συλληφθέντων και γεννηθέντων, για να συμβεί στο τέλος ό,τι ακριβώς συνέβη και συμβαίνει με τον οικουμενισμό, τους οικουμενιστές, και τα εντεταλμένα (διορισμένα) όργανα της νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας.

Ήδη, ουδείς γίνεται σήμερα δεκτός προκειμένου να εκφέρει διαφορετική γνώμη, ή έστω άποψη. Πόσο, μάλλον, αν θέλει να έχει καλήν επαγγελματική σταδιοδρομία ή να κατακτήσει πανεπιστημιακούς τίτλους και συναφείς σημαντικές θέσεις.

Το είδαμε αυτό να γίνεται αφ΄ότου επιβλήθηκε - από την ελεγχόμενη μασονική και σιωνιστική πολιτειοκρατία - η εορτολογική καινοτομία. Οι πανεπιστημιακοί τίτλοι και τα σχετικά, που καθιστούσαν έγκυρα και αδιαμφισβήτητα όσα μας έλεγαν οι κατά καιρούς ειδικοί επί του θέματος, αποδίδονταν μόνο σε όσους είχαν συμμαχήσει με τον Καίσαρα και είχαν δεχθεί την καινοτομία. Οι άλλοι όλοι ήταν σχετικώς άσχετοι, αφού δεν είχαν να προσκομίσουν τα έγκυρα επιστημονικά τους διαπιστευτήρια.

Όσο λοιπόν η διοικούσα την Εκκλησία ιεραρχία σιωπά και αφήνει τόσο σημαντικά θέματα να τραβούν το δρόμο τους - κατ΄άλλους να σέρνονται - θα έρθη η στιγμή που "θα το βρει μπροστά της". Και αντί να διδάσκει το "ἐγώ εἰμιὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ", άλλα άτοπα, άλογα και παράλογα, θα υποχρεωθεί να λέει. Το "εγώ" θα είναι ο κάθε ένας επιστήμονας, που θα μας λέει, αυτά που θα τον υποχρεώνουν να λέει. Η "οδός", θα είναι η οδός που η επιστήμη μας δείχνει, η "αλήθεια" θα είναι σήμερα αυτή, αύριο κάποια άλλη, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα οικονομικά μέτρα. Όσο για τη "ζωή", θα είναι συνάρτηση της επιστημονικής οδού και της οικονομικής αλήθειας. Πατέρας και πηγή όλων ο Μαμμωνάς.

Έτσι θέλει να καταντήσει την Εκκλησία η ιεραρχία; Αυτόν έχει Πατέρα και Θεμέλιο λίθο; Σε αυτή την αλήθεια μας οδηγεί το Άγιον Πνεύμα;

(*)   http://orthodox-voice.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5888.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: