Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Οι μεταμοσχεύσεις, ο ατελής θάνατος και η τελεία σιωπή. Αθήνα 1992


Η επιστημονική διαστρέβλωση και η συστηματική απόκρυψη της αλήθειας



Η συζήτηση αυτή είχε γίνει το 1992. Αν θυμάμαι καλά είχε προηγηθεί μια άλλη στον ΑΝΤ 1, που θα αναρτηθεί κι αυτή, όπως ακόμη και άλλη μια. Και αυτή θα αναρτηθεί. Είχαν σταλεί φυσικά και κάτι άρθρα, ή Γράμματα Αναγνωστών, τα οποία όμως δεν δημοσιεύτηκαν λόγω πληθώρας ύλης, ή όπως κάποιος μου είχε πει : "Εμείς είμαστε πολιτική εφημερίδα". Αλλά δεν παρέλειπε η εφημερίδα να μας πληροφορεί, όταν κάποιος "έδινε ζωή" με τα όργανά του, ότι σώθηκαν "τόσοι άνθρωποι".

Εν πάση περιπτώσει, αυτά τότε, αλλά και σήμερα, όπου πλέον έχουμε το νόμο της εικαζόμενης συναίνεσης, η omerta των Μέσων της Ενημέρωσης, του ιατρικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου εξακολουθεί να ισχύει, όπως ισχύει η ομοία τοιαύτη από το χώρο της Διοικούσας Ιεραρχίας της Εκκλησίας. Κοντά σε αυτούς έχουμε τώρα και τα ποικίλα ιστολόγια, που αγωνίζονται για τη ρωμιοσύνη, την ορθοδοξία, την Ελλάδα - χαμένη πατρίδα σε λίγο - και άλλα πολλά.

 Πριν από 20 χρόνια βρέθηκε ο τόπος και ο χώρος για να ακουστούν ή να γραφούν μερικά πράγματα. Αλλά τόσο ο τόπος, όσο και ο χώρος ήταν μολυσμένος, προφανώς διότι εκεί δεν ίσχυε η omerta της μείζονος δημοσιότητας, την οποία έχουν εντολή να υπηρετούν η Δημοσιογραφία, η Πανεπιστημιακή κοινότητα και οπωσδήποτε οι ιεροί μας άμβωνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: