Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τιμητική εκδήλωση σε Έλληνα πρωτοπόρο των μεταμοσχεύσεων


Το μάθαμε κι αυτό! Εκδήλωση ετοιμάζεται για να τιμηθεί ο χειρουργός ιατρός Π. Κόκκαλης. Ο τιμώμενος, κατά την είδηση (*), υπήρξε καθηγητής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου και μέλος της Γερμανικής Ακαδημίας Επιστημών. Γεννήθηκε το 1896 και πέθανε το 1962. Ένας εκ των καλεσμένων ομιλητών είναι χειρουργός στο Essen της Γερμανίας και έτερος διάσημος, είναι ο Π. Αλιβιζάτος, καρδιοχειρουργός μεταμοσχεύσεων, ιδρυτής των προγραμμάτων μεταμοσχεύσεων του Baylor University Medical Centre των ΗΠΑ. Τέλος μια άλλη ομιλήτρια είναι καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Μόσχας.

 Προς γνώσιν των αναγνωστών γράφουμε ότι : Οι Γερμανοί επιστήμονες μετά την πτώση του ναζισμού απορροφήθηκαν από τους Αμερικανούς. Οι οποίοι δεν παρέλειψαν να προωθήσουν τα επιστημονικά προγράμματα και πειράματα των Γερμανών πρώην ναζί. Τώρα, αν ένα από αυτά ήταν και η δημοκρατική μετάπλαση του ναζισμού, αξίζει να το σκεφθούμε και να το λάβουμε υπόψη.

Όσο για τη συμμετέχουσα Ρωσίδα, οι ομόδοξοι Ρώσοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω. Άλλωστε, ο ευρωπαϊκής (γερμανικής) προέλευσης σπόρος του μαρξισμού εκεί που βρήκε τόπο να βλαστήσει, να ανθίσει και να καρποφορήσει, ήταν η Ρωσία.

Κατά τα λοιπά, στην Ελλάδα έχουμε τώρα πρόβλημα με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Οι ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί καλό είναι να πληροφορηθούν "τι καπνό φουμάρει" το κόμμα αυτό. Οι άλλοι όλοι είναι δημοκράτες και αγωνιστές για την "ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου" (sic).

(*) http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9375.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: