Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ετοιμαστείτε, έρχεται γενική επίθεση, ο πόλεμος μαίνεται


Θρησκευτικο-πατριωτικό ιστολόγιο φιλοξενεί άρθρο με την πληροφορία ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε. Διότι επίκειται γενική επίθεση των δυνάμεων του διαβόλου. Αφού διαβάσουμε το άρθρο "και αυτά που σας τα έλεγα από το 2000", όπως μας λέει ο αρθρογράφος, στο τέλος μας δίνει την καλή πληροφορία : "Ο πόλεμος μαίνεται γύρω μας και άμαχοι, δεν υπάρχουν, Ιησούς Χριστός Νικά".

Οπότε, αμέσως παρακάτω βλέπουμε την προετοιμασία. Πώς να χάσουμε 16 κιλά σε 4 εβδομάδες, ώστε να μην  περιμένουμε την απίσχνανση, όταν θα μαίνεται ο πόλεμος!!!


Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε, λέμε τώρα εμείς. Αλλά η σοβαρότητα είναι σήμερα είδος υπό εξαφάνιση. Προέχουν οι διαφημίσεις. Μην απορούμε ύστερα, με κάτι ιστολόγια θρησκευτικοπατρωτικά σαν αυτό, για το επίπεδο των υψηλών (χαριστικά αυτό) φρονημάτων που έχει ο ανέκαθεν φιλόπατρις και φιλόθρησκος νεοέλλην.

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και η έκπληξη ήρθε! Το θρησκευτικοπατριωτικό ιστολόγιο, μάλλον θα διάβασε τα διαλαμβανόμενα, και απέσυρε τη διαφήμιση : Πως να χάσετε 16 κιλά σε 4 εβδομάδες, ακριβώς κάτω από το "Ιησούς Χριστός Νικά" ... χάνοντας 16 κιλά.

Κάτι είναι κι αυτό. Έχω αναγνώστες!