Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Υπερθετικά ακαινοτόμητος αγωνιστής

Από το ιστολόγιο http://entoytwnika1.blogspot.gr/2014/09/blog-post_55.html

Ο χρήστης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "ΑΛΛΟ "ΣΥΡΟΥ", ΑΛΛΟ "ΤΥΡΟΥ": ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ...":

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.


 kyprianos christodoulides10 Σεπτεμβρίου 2014 - 2:26 μ.μ.

γ.γ.  (σημ κχ. Με μικρά το Γ.Γ. για να υποστέλλεται η υπερηφάνια, η οποία πλεονάζει στον σχολιαστή) : "... Αφού εκεί που είσαι έγινε μασονική ένωση από αντίθετες εκκλησιολογικές οικουμενιστικές γραμμές"

κχ :  Εντάξει, θα περιμένουμε τους υπερθετικά ακαινοτόμητους (ανεπίσκοπους) να κάνουν λαϊκή Οικουμενική Σύνοδο, κατά τα πρότυπα της εν Χριστώ σοβιετίας, και αυτοί θα εκλέξουν τα μέλη της Συνόδου, ή εκκλησιαστκού πολίτμπιρο, προς εφαρμογή των Ιεροκανονικών θεσπισμάτων και νέα Σύνοδο.

Παρακαλείται ο κύριος γ.γ. να αναζητήσει τη λέξη troll, παρότι επώνυμος, για να μάθουμε κάτι περισσότερο για τον οργανωμένο αποσυντονισμό (= troll) της μασονικής προέλευσης εκκλησιολογίας, ιεροκανονολογίας, παραδοσιολογίας, ή αντίστοιχα εκκλησιαστικότητας, ιεροκανονικότητας, παραδοσιασιακότητας, αφήνοντας έξω, ευτυχώς, δογματολογία και δογματικότητα.

Σημ. Βλέπε και Θέμα  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/09/e-b.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: