Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η αχρήματη Κοινωνία

Ένα σχόλιο που δημοσίευσα στο θέμα :" Η σοφία των αριθμών και τα έξυπνα μέτρα των πολιτικών" κατατίθεται τώρα ξεχωριαστά, επειδή μπορεί να μη το προσέξουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται από θετικής ή αρνητικής πλευράς, για τα νέα μικρά βήματα που θα κάνουμε μέχρι το τελευταίο άλμα : Την "κάρτα του πολίτη".

Την αφορμή μου έδωσε ένα εύστοχο σχόλιο που κατέθεσε ένας σχολιαστής και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να το διαβάσει στο προαναφερθέν θέμα. Ιδου, λοιπόν, τι έγραψα :

Ευχαριστώ τον ανώνυμο για το σχόλιο και την ευκαιρία που μου δίνει να συμπληρώσω κάτι ακόμη πάνω σ΄αυτό που γράφει :

"Βλέπουμε ότι πηγαίνουμε σε μία αχρήματη κοινωνία στην οποία οι Τράπεζες που δεν παράγουν τίποτα αλλά όλα τα κράτη είναι χρεωμένα σε αυτές να ασκούν απόλυτο έλεγχο στη ζωή μας!"

Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν βλέπουν όλοι αυτοί που τα βάζουν με τους αδελφούς τους, τους οποίου κατηγορούν ως συνωμοσιολόγους και τρομοκράτες! Τι άλλο έχουμε να ακούσουμε, όταν οι ίδιοι οι αδελφοί μας ονομάζουν τρομοκράτες!! Θα έχουν άδικο οι προσκυνημένοι στον Αντίχριστο, όταν θα μας κολλήσουν αργότερα την ταμπέλα του "τρομοκράτη" επειδή δεν θα παραλάβουμε την κάρτα;

΄Αλλο όμως θέλω να γράψω, για την αχρήματη κοινωνία που μας ετοιμάζουν, που κι αυτό δεν βλέπουν οι της αριθμολογίας πιστοί.

Δεν βλέπουν ότι την αχρήματη κοινωνία μας την επιβάλλει η νέα αμερικάνική (με βρεττανικές πλάτες) αυτοκρατορία. Είναι χρεωκοπημένη αυτή και οι πλάτες της. Έκοβαν συνέχεια δολλάρια χωρίς το αντίστοιχο υλικό αντίκρυσμα. Γέμισαν τον κόσμο με άχρηστα "χαρτοπετσετάκια" και επειδή ο οικονομικός τους όλεθρος είναι προ των θυρών, γι΄ αυτό επείγονται να εφαρμόσουν την αχρήματη κοινωνία. Αρχής γενομένης από αυτή τη μαϊμοδοχώρα- πατρίδα μας, όπως την κατάντησαν οι αχυράνθρωποι που την κυβερνούσαν.

"Συναλλαγές μόνο μέχρι 1500 ευρώ", μας είπε ο σαλτιμπάγκος υπουργός των οικονομικών, και αυτό θα πουν σε λίγο και στον αμερικανικό λαό. Γιατί το μηχάνημα κοπής της χαρτοπετσέτας-δολλάριο "μπούκωσε". Ρευστό δεν θα υπάρχει σε λίγο, οπότε, full engine για την αχρήματη κοινωνία.

.......... .......... ..............

Στην αχρήματη Κοινωνία δεν θα υπάρχουν κλοπές και άλλα δυσάρεστα, γιατί μόνον έτσι θα πραγματοποιηθεί το όραμα των μεσσιανικών προσδοκιών όλων αυτών των βλάσφημων αριθμολόγων καμπαλιστών. Θα κάνουν τη γη Παράδεισο και ο θεός τους (: ο αριθμός τους) θα είναι μια εντελώς ανυπόστατη και φαντασιακή ανώτερη συμπαντική σκόνη ή δύναμη, αποδείξιμη ... με το σωματίδιο του θεού (: αριθμού ή αλγορίθμου) που θα μας ανακοινώσουν σε λίγο οι επιστήμονες του CERN.

"Εν το πάν" διατείνονται, Μονάς εν Τριάδι τους απαντάμε και ανατρέπουμε τη σοφία των αριθμών και των αλγορίθμων τους.

Η δαιμονική ενέργεια έχει για τα καλά σφηνωθεί στα μυαλά τους και αυτή τους κατευθύνει να μάχονται λυσσασμένα κατά του ενανθρωπήσαντος Θεού, και Λόγου του Θεού, και Σοφίας του Θεού, και της του Θεού Αληθείας.

Αυτοί προτιμούν τα φιλοσοφικά ψεύδη της αριθμολογίας τα οποία τους υπέδειξαν την κυριαρχία των αλγορίθμων περί των οποίων η Βικιπαιδεία μας πληροφορεί :

"Ως αλγόριθμος ορίζεται μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Η λέξη αλγόριθμος προέρχεται από τον Πέρση μαθηματικό του 8ου αιώνα μ.Χ. Αλ Χουαρίζμι, ο οποίος έγραψε συστηματικές τυποποιημένες λύσεις αλγεβρικών προβλημάτων σε διάφορα συγγράμματά του. Όλες οι τυποποιημένες οδηγίες άρχιζαν με την φράση «ο αλγόριθμος λέει...», έτσι η λέξη αλγόριθμος καθιερώθηκε αργά τα επόμενα χίλια χρόνια με την έννοια «συστηματική διαδικασία αριθμητικών χειρισμών». Τη σημερινή της σημασία την οφείλει στη γρήγορη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα μέσα του εικοστού αιώνα".

Και ποιά η συνέχεια; Τη ζούμε και μας τη φτιάχνουν ακόμη καλύτερη με τα "έξυπνα" μέτρα καταστολής πάσης ανθρώπινης παραβατικής πράξης, οπότε και ο Μωσαϊκός Νόμος θα τύχει της πλήρους εφαρμογής του. Όποιος τολμά να τον παραβεί και ισχυρίζεται ότι ο μεσσιανισμός που μας υπόσχονται, είναι η απόλυτη κυριαρχία εμπαιγμού του Θεού αλλά και αδίστακτο ψεύδος προς δικαίωση παντός εγκλήματος καθοσιώσεως, θα έχει την ανάλογη τύχη με Εκείνον που κατήγγειλε την υποκρισία ενός απίστευτα φαύλου μυστικιστικού ιερατείου.

Αυτό λαμβάνει τις αποφάσεις σήμερα και αυτό έχει στόχο να υποτάξει σύμπασα την ανθρωπότητα.

............. ............ .............

Ο απόλυτος έλεγχος και η αποφυγή κάθε παραβατικής πράξης σηματοδοτεί την κοινωνία ανθρώπων οι οποίοι δεν θα έχουν κανένα λόγο εξομολογήσεως, μετανοίας ή επιγνώσεως της εντελώς ανέφικτης δια των ιδίων δυνάμεων σωτηρίας και κατά Χάριν αγιασμού και θεώσεως.

Η καταφυγή μας στο έλεος του Θεού, η ικεσία προς το πανάγιον Πνεύμα : "Ελθέ και σκήνωσων εν ημίν, και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος" θα είναι εντελώς άχρηστη και αδικαιολόγητη.

Όλα θα γίνονται διότι ο απόλυτος έλεγχος της προσωπικής μας ζωής, δεν θα μας επιτρέπει να προβαίνουμε σε πράξεις έκνομες που θα γίνονται άμεσα αντιληπτές και συνεπώς κολάσιμες. Η αμαρτία, αστοχία κατά τους συναφειακούς και λοιπούς μοντέρνους "θεολόγους" της διαφθοράς, θα πάψει να υπάρχει.

Δεν θα αποφεύγουμε την παραβατικότητα, δηλονότι την αμαρτία, επειδή : " Πάντα ουν όσα αν θέλητε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, ούτω και υμείς ποιείτε αυτοίς". Ο νόμος, ο απόλυτος έλεγχος, η άμεση ανακάλυψη, θα είναι ο πλανητικός ενδοκοσμικός φόβος που θα μας αποτρέπει να κάνουμε ο,τιδήποτε αντιβαίνει στις οδηγίες, στις εντολές, στις αρχές και αξίες, που θα θεσπίσει το δαιμονικό ιερατείο της καθοδηγούμενης και υπό ηλεκτρονικό έλεγχο προσδιορισμένης και καθορισμένης ελευθερίας.

Αυτό το ιερατείο φρόντισε προηγουμένως βάναυσα να κακοποιήσει την ελευθερία και ανελέητα να διαβάλλει την αλήθεια, καταλαμβάνοντας όλες τις υπεύθυνες θέσεις-κλειδιά για τη διάπλαση και διαμόρφωση χαρακτήρων και συνακόλουθα κοινωνικής δράσης και συμπεριφοράς.

Είναι το όραμα του μεσσιανισμού τους και ατυχώς, οι ποιμαίνουσες κεφαλές της "Μιάς, αγίας, καθολικής και αποστολικής Εκκλησίας" έχουν συμμαχήσει μαζί τους. Βεβαίως, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, ότι μια παρόμοια με αυτή την κατάσταση που μας υπόσχεται η αριθμολογία και η σοφία των αριθμών, δεν είναι αντίθετη με τι αξίες και τις αρχές της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης. Η μέγιστη διαφορά όμως είναι, ότι η αριθμολογία τα επιβάλλει αυτά με τα πανίσχυρα κοσμικά (οικονομικά) μέσα που διαθέτει θέτοντας στο περιθώριο ή χαρακτηρίζοντας "τρομοκράτες", όποιους διαφωνούν με τα δόλια τεχνάσματα ηθικής κάθαρσης της ελευθερίας κλπ. Η αλήθεια της Εκκλησίας καλλιεργεί και καθαίρει τον εσωτερικό άνθρωπο, αυτόν αναμορφώνει και διαπλάθει χωρίς στερητικές τις ελευθερίας μεθοδεύσεις, έτσι ώστε να γεννηθεί άνωθεν για να αναμορφώσει τους άλλους και τον εξωτερικό κόσμο. Ο οποίος αναμφισβήτητα είναι υποκείμενος στη φθορά όπως και ο άνθρωπος.

Ο λαός του Θεού καλείται να προστατεύσει "το κινδυνευόμενον", την επ΄ αληθεία σώζουσα Πίστη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυο τρομακτικά email: Η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη και ο μικρός μας κήπος

http://manitaritoubounou.wordpress.com/2010/11/20/2trom-email/#more-5102

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον Ανώνυμο για την παραπομπή.

Αν καταγγέλλουν αυτά και άλλα οι πιστοί και μέσα σ΄ αυτά βάζουν και το 666, δεν μου φαίνεται ότι διαπράττουν "ζηλωτικό" λάθος. Οι απλοί άνθρωποι, που οι περισότεροι από αυτούς δεν πολυπραγμονούν δια την θεραπεύουσα πάσαν νοόσο (και ...) επιστήμη, συμβαίνει να αποδέχονται ευχάριστα αυτά που τους προσφέρει η νέα θεότης.

Αρκεί λοιπόν γι΄ αυτούς η ευαισθητοποίηση με το σύνθημα "αντίχριστος" ή "666", για να αρχίσουν να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από αυτή την άποψη, θα έλεγα, η απλή συνθηματική ταύτιση της "κάρτας πολίτη" με τον αντίχριστο και το 666, δρά αφυπνιστικά για τους απλούς ανθρώπους και θα συμφωνήσω ότι όντως, είναι εντελώς περιττό να θεολογούμε ακαδημαϊκά ή όχι, για το αν τεκμηριώνεται η ταύτιση της κάρτας με το 666 ή τον αντίχριστο.