Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Σουηδια και Δανία καταγγέλουν ότι οι πρεσβείες των ΗΠΑ παρακολουθούσαν πολίτες


Αντιγράφω από άλλο ιστολόγιο (GREECE Blognews, όθεν και ο τίτλος της ανάρτησης) αυτά που δεν λένε τα δικά μας έμμισθα ενημερωτικά όργανα-πράκτορες της προστάτιδας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Και η Σουηδία, μετά τη Νορβηγία και τη Δανία ανακάλυψαν την ύπαρξη και λειτουργία στα εδάφη τους ενός αμερικανικού προγράμματος παρακολούθησης του πληθυσμού
Η αμερικανική παρακολουθηση "διαρκεί ήδη από το 2.000 και ούτε το υπουργείο Δικαιοσύνης, ούτε το υπουργείο Εξωτερικών ούτε η ασφάλεια ούτε η αστυνομία της Στοκχόλμης δεν είχαν ενημερωθεί", κατάγγειλε από την πλευρά της η σουηδή υπουργός Δικαιοσύνης, Μπεατρίς Ασκ..

... τα νορβηγικά μμε αποκάλυψαν ότι η αμερικανική πρεσβεία στο Οσλο παρακολουθούσε πολίτες από το 2000 και "φακέλωνε" πολλούς εξ αυτών καθώς και όσα άτομα μετείχαν σε πολιτικές διαδηλώσεις.

... Παράλληλα, και τα μμε της Δανίας ανακοίνωσαν ότι η αμερικανική πρεσβεία στην Κοπενχάγη έκανε ακριβώς τα ίδια και στα δανέζικο έδαφος.

... Η εξήγησε που έδωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στο Οσλο, Τίμοθι Μουρ ότι "η μονάδα παρακολούθησης της πρεσβείας δεν στόχευε τη φιλοξενούσα χώρα και του κατοίκους της και ότι στόχος της παρακολοήθησης ήταν να αποκαλυφθούν ύποπτες δραστηριότητες εκτός πρεσβείας"

Να φαντασθούμε τι γίνεται εδώ; Μάλλον, φαντασία δεν χρειάζεται μετά το "We need global governance and fast" του δικού μας νέου Τσολάκογλου ή GAP και τη βιασύνη του να μας επιβάλλει την κάρτα του πολίτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..''αν ο οικοδεσποτης ΗΞΕΡΕ τι ωρα θα φτασει ο κλεφτης,ΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΕ και δεν θα αφηνε να διαρπαχθει η ΟΙΚΙΑ αυτου''..

..μπα,πως αραγε;..

..(να καταθεσουν τις αποψεις τους οι φωτισμενοι των δογματων εν χορω με τους φωτισμενους των κομματων..)

..η επαρση ομως της πληροφοριας αφου ειναι ΓΝΩΣΗ,ΑΠ'ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ,δεν τους αφηνει να ησυχασουν εικοσιοκτω ωρες το εικοσιτετραωρο..

..ολα για την συσσωρευση,ολα για την διαχειριση της ''πληροφοριας''και για την..''πρωτοβουλη συνθεση που ονειρευονται''..

..οι νοικοκυραιοι του κοσμου τουτου..