Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δαιμονισμένοι

Η συνταγή των δαιμόνων είναι η ακόλουθη :

Όσο μισητότερος και αντιπαθητικότερος γίνεται ένας κυβερνήτης, τόσο μεγαλύτερο πλήθος ψηφοφόρων θα προσελκύει. Και όσο εμετικότερο, αηδιαστικότερο και αποκρουστικά χυδαίο γίνεται το τηλεθέαμα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αύξηση της τηλεθέασης και άρα, των διαφημιστικών εισπρακτικών εσόδων.

Ο δαιμονισμός θα εγκατασταθεί και η Κοινωνία θα διαλυθεί, για να επιβληθούν έπειτα τα "μέτρα εξυγίανσης" που είναι ήδη έτοιμα (ηλεκτρονικό φακέλλωμα, κάρτα πολίτη).

Πηγαίνετε να ψηφίσετε και μετά, το βράδυ, ανοίξετε την τηλεόραση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη καλημέρα,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο - στην πραγματικότητα υπάρχει απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας για τις κάρτες από το 1998. Επομένως, αυτό πρέπει να ακολουθήσουν οι πιστοί. Τελικά γι'αυτό δεν βγαίνει νέα απόφαση? Εφόσον τότε δεν προσβλήθηκε η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη? Προφανώς και να θέλουν οι Ιεράρχες τώρα δεν μπορούν να αποφανθούν διαφορετικά!
Ενας πιστός

Ανώνυμος είπε...

Σας στέλνω και το link.
http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/1998.html
Πολλούς χαιρετισμούς,
ενας πιστός

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ. Δώσε κι εσύ τη μάχη σου, μίλησε, γράψε, φώναξε όσο πιο δυνατά μπορείς. Μη τους φοβάσαι.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αντιγράφω από την απόφαση :

"2. Σκοπός της Συνθήκης αυτής, όπως ορίζεται στις διατάξεις της, είναι η εξασφάλιση της διακινήσεως ανθρώπων και αγαθών, μεταξύ των κρατών που συμβάλλονται, μετά το " άνοιγμα των συνόρων " και την κατάργηση των δια-συνοριακών ελέγχων. Η Συνθήκη αυτή κατά ταύτα αποσκοπεί στην μείωση και τον έλεγχο του οργανωμένου εγκλήματος και στην προστασία των νομοταγών πολιτών."

Είναι πασιφανές. Το ιερατείο που συνέταξε τη Συνθήκη, όπως γράφει και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου του 1988, απέβλεπε στη "μείωση του οργανωμένου εγκλήματος και στην προστασία των νομοταγών πολιτών".

Τότε όμως δεν είχε συμβεί το γεγονός της 11 Σεπτεμβρίου 2001 με τους Διδύμους Πύργους. Το ιερατείο είχε εις τα υπόψιν αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει : Η τρομοκρατία!

Τώρα, όλοι οι νόμοι αποβλέπουν στην προστασία μας από την τρομοκρατία. Το οργανωμένο όμως έγκλημα είναι προερχόμενο από την καθεστωτική εξουσία. "Παρακράτος", είναι αυτοί που μας ζητούν να τους ψηφίσουμε. Άνοιξαν τα σύνορα για να μπαίνουν όλοι οι τρόφιμοι των φυλακών, όλοι οι εγκληματίες άλλων χωρών.

Εκεί στις δικές τους πατρίδες δεν είχαν τι να τους κάνουν, γέμισαν οι φυλακές τους και τους εξαπέστειλαν στα μέρη όπου ίσχυαν τα "ανθρώπινα δικαιώματα".

Αντί να τους εκτελέσουν στις πατρίδες τους με τους νόμους που έχουν (Ισλάμ), τους έστελναν "στη γη της αγάπης", όπου ήταν εξασφαλισμένη η διακίνηση ανθρώπων, αγαθών και προπαντός αγάπης : Η ατιμωρησία για κάθε έγκλημα.

Το ιερατείο διέστρεφε συστηματικά τα πάντα. Όπως στρέβλωσε την αλήθεια, έκανε απεχθή την ελευθερία και αηδιαστική την αγάπη.

Οι Σταυροφόροι του παρελθόντος πήγαιναν να απελευθερώσουν τους Αγίους Τόπους από το μιαρό Ισλάμ. Σήμερα, άλλοι που ξέρουν να χειρίζονται καλύτερα τα πράγματα, προσπαθούν να ελευθερώσουν τον τόπο τους με κάποιους "χρήσιμους ηλίθιους". Σαν όπλο, τους δίνουν την αγάπη και για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα που κάνουν, πρόσχημα έχουν την τρομοκρατία.

Θα μας πουν σε λίγο : "Λόγοι αγάπης μας επιβάλλουν να σας δώσουμε την κάρτα του πολίτη".

Αργότερα, θα μας εμφυτεύσουν το αποδεικτικό της, θα την ενσωματώσουμε, θα γίνουμε ένα με αυτή, θα είναι η "κάρτα της αγάπης"

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

ΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑΑΑΑΑ!