Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μου έστειλαν ένα Μήνυμα

Μου έστειλαν ένα Μήνυμα και μου ζήτησαν να το προωθήσω. Το μήνυμα είχε άφθονες (θλιβερές) φωτογραφίες από διάφορες χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, μερικές των οποίων τα στρατεύματα της (αμερικανικο-βρετανικού στιλ) δημοκρατίας και ελευθερίας αποφάσισαν να εκπολιτίσουν (σημ. τροφοδοτώντας τη δεξαμενή "μαρτύρων" του Ισλάμ).

Ιδού τι έγραφε το Μήνυμα :

Αγαπητοί φίλοι,
Η περιβόητη "Μπούργκα" αλλά και η όλη κατάσταση των γυναικών στις Μουσουλμανικές χώρες είναι υπόθεση όλων μας και όλου του (ας πούμε) ελεύθερου κόσμου. Το να παραμένουμε απλοί θεατές, απλά μας καθιστά συνένοχους και συνυπεύθυνους της βίας και της βαρβαρότητας που ενεργείται σε τόσο μεγάλη κλίμακα πάνω στον πλανήτη μας.
Πάρτε δυό λεπτά από τον χρόνο σας για να διαβάσετε το επισυναπτόμενο ρεπορτάζ .pps και διαδώστε το όσο ευρύτερα μπορείτε. Είναι το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε. "Εν τη ενώσει η ισχύς"!
Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Η δική μου απάντηση ήταν :

Δεν είμαι από εκείνους που θα υποστήριζαν την πρακτική - για τη γυναικεία ενδυμασία - της "μπούργκα". Αλλά δεν ανήκω και στην κατηγορία των ανθρώπων, που με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο, θα έπαιζαν τα παιγχνίδια της παγκοσμιοποίησης. Πότε συνειδητά και άλλοτε ακούσια.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά, το θέμα της γυναικείας ενδυμασίας στις χώρες όπου επικρατεί το Ισλάμ και η όποια παραλλαγή του.

Η ελευθερία βιώνεται "πολυμερώς και πολυτρόπως" και δεν είμαι με κανένα τρόπο υπεύθυνος ή αρμόδιος, να διδάξω στους άλλους πώς η λέξη αυτή γίνεται βίωμα και συμπεριφορά ανθρώπου. Αν κάποιος έχει αυτή την περιέργεια, απορία ίσως, και επιθυμεί να το μάθει, ευχαρίστως θα υποβληθώ στον κόπο να του πω αυτά που γνωρίζω. Αν δεν το θέλει, θα τον αφήσω στην ησυχία του και θα παρακαλούσα να με αφήσει κι αυτός.

(Σημ. Οπωσδήποτε θα προσευχόμουν περί "της των πάντων ενώσεως και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν").

Κατόπιν τούτων, το να γίνω διακομιστής και αναμεταδότης ενός μηνύματος που καταγγέλλει τη βαρβαρότητα και την καταδυνάστευση της γυναίκας, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Θα ήταν από μέρους μου ασυγχώρητη επιπολαιότης όταν, χωρίς να προτείνω πειστικά επιχειρήματα με έμπρακτες αποδείξεις δια το αληθές του λόγου μου, αρκούμαι σε διαπιστωτικά ευρήματα απαράδεκτων συμπεριφορών : Να τους βγάλουμε τη "μπούργκα" και να τους δώσουμε την πορνεία, για να απολαύσουν πλήρως την ελευθερία!

Όλοι αυτοί που θέλουν να εκπολιτίσουν το βάρβαρο Ισλάμ, θα ήταν φρόνιμο να καθήσουν και να ιδούν τα "λαμπρά" αποτελέσματα του δικού τους "εκπολιτισμού". Και αν τους αρέσουν, ας μείνουν με αυτά και σ΄ αυτά. Αν δεν τους αρέσουν, ας κάτσουν κάτω, ας ανοίξουν κάποια βιβλία και ας μάθουν, ενδεχομένως ρωτώντας και άλλους, τίνι τρόπω γνωρίζοντας την αλήθεια ο άνθρωπος γίνεται συνάμα και ελεύθερος. Όποιος γνωρίζει την αλήθεια ΓΙΝΕΤΑΙ (είναι) αλήθεια, και όποιος γίνεται αλήθεια ΓΙΝΕΤΑΙ (είναι) ελευθερία.

Αυτά και ευχαριστώ για το μήνυμα

Κυπριανός Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xristodoulidh se paw, bre, me xiliaaaa!
Esena pshfizw gia to xeirourgeiooooooo!

Na afhsoune tis bourges hsyxes oi keratades pou olo psaxnoun aformh gia na makellevoun tous ftwxous kai ypobathmismenous mousoulmanous epeidh exoun ta petrelaia...

TOYS KATALABAMEEEEE!
KSYPNHSAME KAI TA BOULLAAAAAA!

Ανώνυμος είπε...

Μια παγκόσμια φοιτητική οργάνωση, η AISEC, θεωρώ πως εμπίπτει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία. Απίστευτο το τι πιστεύουν τα νέα παιδιά.