Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η προσευχή του Ισλάμ

Η Ελλάδα οδηγείται σταθερά και αισιόδοξα στο δρόμο που χαράζει η παγκοσμιοποίηση. Για να είμαστε ακριβείς η μεταμορφωμένη αποικιοκρατία και ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός.

Τα πράγματα θα ακολουθήσουν το δρόμο, τον ελληνικό δρόμο και όχι το δρόμο των άλλων χωρών όπου συμφύρονται οι αλλοδαποί με τους εγχωρίους. Αλλού το κλίμα δεν σηκώνει τα ελληνικά δρώμενα της "δημοκρατίας-σαχλαμάρα". Δεν σηκώνουν ούτε κι αυτήν ακόμη τη μαντήλα. Αλλά εδώ ο καλός μύλος τα αλέθει όλα και σε λίγο θα μοιραζόμαστε τα προβλήματα των Ισραηλινών με τους Παλαιστινίους.

Οι πασιφιστές που μας έσφαξαν κάποτε (σημ. έβαλαν άλλους) στη Σμύρνη και μας επέβαλλαν την ανταλλαγή πληθυσμών, γύρισαν τώρα το δίσκο ανάποδα για να ακούσουμε τα τραγούδια της άλλης πλευράς. Μας γέμισαν με αυτούς που αντλλάξαμε. Γίναμε πλούσια χώρα, προχωρήσαμε στην τεχνολογία, εξάγουμε τεχνολογία και εισάγουμε "φθηνά εγατικά χέρια". Για να μαζεύουν ελιές και πορτοκάλια, που είναι η τεχνολογία μας.

Πέρα όμως από αυτά είμαστε η χώρα που διδάσκει την αγάπη, τη συναίνεση, τη συνύπαρξη. Πάμε και σκοτωνόμαστε για να λευτερωθούμε κι έπειτα φέρνουμε τον τύραννο πίσω. Φέρνουμε το Ισλάμ, αφού πήραμε πρώτα το Δυτικό χριστιανισμό δίχως να το πάρουμε είδηση. Κανείς δεν μας είπε ότι το Ισλάμ και αυτή η αιρετική παραφυάδα του παπισμού, που γυροφέρνει την υφήλιο διδάσκοντας το μήνυμα της αγάπης με αλεξίσφαιρο διαφανές κάλυμμα, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ο ένας απ΄τον άλλο.

Τα ίδια λένε μέσα τους, διαφορετικά τα έξω τους, αλλά τον ίδιο στόχο έχουν : Ποιός θα ξεγελάσει τον άλλο, για να μείνει τελικά αυτός μόνος και όλοι οι άλλοι να πέφτουν να τον προσκυνάνε.

Στην άκρη όμως παραμονεύει ένας τρίτος, που θα τους βάλει να σφαχτούν κι έτσι, ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός, ελεύθερος και δημοκρατικός.

Δεν θα γυροφέρνει τον πλανήτη με αλεξίσφαιρη διαφανή λιμουζίνα. Θα τον έχουμε παντού και πάντα, παρόντα, δίπλα μας, στη τσέπη μας, μέσα μας. Και,

« χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν »,
θα βροντοφωνάξουν οι κακοποιοί της αλήθειας.

Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την "Κάρτα του Πολίτη".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη καλημέρα,
Και πως ξέρουμε τι πραγματικά έλεγαν οι μουσουλμάνοι στη συγκέντρωσή τους? Μήπως έλεγαν 'ήρθε η ώρα της επίθεσης, θα τους εξαφανίσουμε?'
Είδα νωρίτερα σήμερα ένα ενδιαφέρον βίντεο και σας στέλνω το link:
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=18&t=5216&sid=85db8ea48097488108e1f3e347248bff
Πολλούς χαιρετισμούς,
Ενας πιστός

Ανώνυμος είπε...

Επίσης κύριε Χριστοδουλίδη,
Κάπου είχα διαβάσει ότι Παπισμός και Ισλάμ είναι στενά συνδεδεμένα. Στην ουσία ο μηχανισμός λειτουργεί έτσι: ο Πάπας λαμβάνει από Αμερική τα μηνύματα του Αντιχρίστου και στη συνέχεια βάζει τους μουσουλμάνους να τα υλοποιούν. Είναι δηλαδή τα δύο Θηρία του Αντιχρίστου.
Καλή δύναμη στις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Ενας πιστός