Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το 1998 η Ιερά Σύνοδος αναγκάστηκε να λάβει μια απόφαση σχετικά με το θόρυβο που είχε εκσπάσει από τη Συνθήκη Σένγκεν και την απο τότε διαφαινόμενη υποψία "ότι δι΄αυτής επιχειρείται η επιβολή ολοκληρωτικού συστήματος ελέγχου επί της ιδιωτικής ζωής, που προσβάλλει το ανθρώπινο πρόσωπο".

Σήμερα έχουμε την άτυπη σύσταση μια "ιεράς" συνόδου ή επιτροπής, αποτελουμένης από πανεπιστημιακούς και άλλους "επισκόπους", οι οποίοι θα διαβουλευθούν προκειμένου η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να λάβει νέα απόφαση για την κάρτα του πολίτη που μας ετοιμάζουν. Αυτή θα είναι η "κάρτα της αγάπης".

Αντιγράφω από την απόφαση της Εκκλησίας που ελήφθη το 1998 :


"2. Σκοπός της Συνθήκης αυτής, όπως ορίζεται στις διατάξεις της, είναι η εξασφάλιση της διακινήσεως ανθρώπων και αγαθών, μεταξύ των κρατών που συμβάλλονται, μετά το " άνοιγμα των συνόρων " και την κατάργηση των δια-συνοριακών ελέγχων. Η Συνθήκη αυτή κατά ταύτα αποσκοπεί στην μείωση και τον έλεγχο του οργανωμένου εγκλήματος και στην προστασία των νομοταγών πολιτών."

Είναι πασιφανές. Το ιερατείο που συνέταξε τη Συνθήκη, όπως γράφει και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου του 1988, απέβλεπε στη "μείωση του οργανωμένου εγκλήματος και στην προστασία των νομοταγών πολιτών".

Τότε όμως δεν είχε συμβεί το γεγονός της 11 Σεπτεμβρίου 2001 με τους Διδύμους Πύργους. Το διπλωματικό ιερατείο που συνέταξε τη Συνθήκη του Σένγκεν είχε εις τα υπόψιν την κίνηση "ρουά-ματ", που σε λίγο θα ακολουθούσε : Η τρομοκρατία!

Τώρα, όλοι οι νόμοι αποβλέπουν στην προστασία μας από την τρομοκρατία. Το οργανωμένο όμως έγκλημα είναι προερχόμενο από την καθεστωτική εξουσία. "Παρακράτος", είναι αυτοί που μας ζητούν να τους ψηφίσουμε. Άνοιξαν τα σύνορα για να μπαίνουν όλοι οι τρόφιμοι των φυλακών, όλοι οι εγκληματίες άλλων χωρών.

Εκεί στις δικές τους πατρίδες δεν είχαν τι να τους κάνουν, γέμισαν οι φυλακές και τους εξαπέστειλαν στα μέρη όπου ίσχυαν τα "ανθρώπινα δικαιώματα".

Αντί να τους επιβάλουν τις προβλεπόμενες από τους νόμους που έχουν ποινές (Ισλάμ), τους έστελναν "στη γη της αγάπης", όπου ήταν εξασφαλισμένη η διακίνηση ανθρώπων, αγαθών και προπαντός αγάπης : Η ατιμωρησία για κάθε έγκλημα.

Το διπλωματικό ιερατείο διέστρεφε συστηματικά τα πάντα. Όπως στρέβλωσε την αλήθεια, έτσι, έκανε απεχθή την ελευθερία και αηδιαστική την αγάπη.

Οι Σταυροφόροι του παρελθόντος πήγαιναν να απελευθερώσουν τους Αγίους Τόπους από το μιαρό Ισλάμ. Σήμερα, άλλοι που ξέρουν να χειρίζονται καλύτερα τα πράγματα, προσπαθούν να ελευθερώσουν τον τόπο τους με κάποιους "χρήσιμους ηλίθιους". Σαν όπλο, τους δίνουν την αγάπη και για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα που κάνουν, πρόσχημα έχουν την τρομοκρατία.

Θα μας πουν σε λίγο : "Λόγοι αγάπης μας επιβάλλουν να σας δώσουμε την κάρτα του πολίτη".

Αργότερα, θα μας εμφυτεύσουν το αποδεικτικό της, θα την ενσωματώσουμε, θα γίνουμε ένα με αυτή, θα είναι η "κάρτα της αγάπης".

2 σχόλια:

Σχολιαστής είπε...

Yπάρχει η άποψη που λέει το εξής: Ο αντίχριστος θα χαράξει τους οπαδούς με το χάραγμα-666 όταν έρθει στον κόσμο. Εφόσον ακόμη δεν έχει έρθει, γιατί πρέπει να θεωρήσουμε την κάρτα πολίτη ή την φοροκάρτα σαν χάραγμα? Υπάρχει κάποια μαρτυρία που λέει ότι το χάραγμα θα δωθεί σταδιακά με όχι αμέσως? Υπάρχει "προχάραγμα' αναρρωτιούνται? 'Οχι απαντούν οι ίδιοι. Τα παραπάνω τα θέτω σαν προβληματισμό δεν δημαίνει ότι συμφωνώ. Τι μπορούμε άραγε να πούμε σε τέτοια άποψη. Τι λέτε εσείς?

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον Σχολιαστή για την επισήμανση. Δεν έγραψα ότι με την κάρτα του πολίτη ή την φοροκάρτα, θα γίνει σφράγισμα, αλλά :

Αργότερα, θα μας εμφυτεύσουν το αποδεικτικό της, θα την ενσωματώσουμε, θα γίνουμε ένα με αυτή, θα είναι η "κάρτα της αγάπης".

Ως προς τα υπόλοιπα επιχειρήματα, δεν ευσταθούν.
Τι θα πει "μαρτυρία για σταδιακό χάραγμα ή προχάραγμα δεν υπάρχει, άρα"; Σταδιακές, δεν ήταν οι προφητείες για τη θεία Ενανθρώπιση;

Για να ακριβολογώ, σταδιακές δεν ήταν. Το πλήρωμα του χρόνου έπρεπε να συντελεσθεί για να είναι ώριμος ο άνθρωπος να τις δεχθεί. Αντίστοιχα, το στάδιο της αποστασίας πρέπει να συμπληρωθεί, για να αποκαλυφθεί "ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας, ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε αυτόν εις τον ναόν του Θεού καθίσαι, αποδεικνύντα εαυτόν ότι εστί Θεός".

Όλοι όσοι σήμερα μιλούν ή γράφουν (φευ, και θεολογικά) για "αυτοσυνειδησία", "αυτογνωσία", "αυθυπερβάσεις" και άλλα "αυτά", ανοίγουν το δρόμο στον "αντικείμενο και υπεραιρόμενο" που στόχο έχει την "αυτοθεΐα". Την κάρτα του πολίτη αυτοί θα την ονομάσουν και "κάρτα αγάπης", διότι θα συμπεριλαμβάνει απαραίτητα και το αλτρουϊστικό δόσιμο των οργάνων μας. Τούτο θα σημάνει αποδεικτικά και το "θεϊκό" μας στοιχείο : Με το θάνατό μας (σημ. θα μας σκοτώνουν χάριν υπέρτατου, ύψιστου, αγιασμού) θα δίνουμε σε άλλους ζωή!

Αυτη θα είναι η πλήρης φαλκίδευση της αγάπης και ήδη, βρισκόμαστε στο στάδιο αυτό.