Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, συνέχεια

Η άρνηση παραλαβής της κάρτας του πολίτη σημαίνει άρνηση της συγκατάθεσης στα έργα της αντιχριστιανικής δια-κυβέρνησης. Στην οποία θυμιάζει ο ημέτερος κυβερνήτης. Και οι άλλοι το ίδιο κάνουν ή θα κάνουν

Τώρα τη λένε δια-κυβέρνηση για να μας παραπλανούν. Αργότερα θα την ονομάσουν Κυβέρνηση, σκέτα. Οι δια-κυβερνώντες θα αναλάβουν καθήκοντα "γκαουλάϊτερ". Τους οποίους θα ψηφίζουμε όντας εφοδιασμένοι όλοι με την κάρτα (σημ. είπαν ότι θα έχει και τον αριθμό του εκλογικού βιβλιαρίου).

Μας λένε -προετοιμάζουν το έδαφος- ότι όποιος δεν πάρει την κάρτα θα θεωρείται δυνητικά τρομοκράτης ή αναρχικός ή αντιεξουσιαστής κλπ. Το ίδιο λένε και τώρα για όσους καταγγέλλουν την απάτη της ψήφου, όπου καλούμαστε να διαλέξουμε μεταξύ των κ.κ. Μπους και Κλίντον (παράδειγμα). Το ίδιο θα γίνεται και με την κάρτα προκειμένου να επιλέξουμε το δικό μας "γκαουλάϊτερ", βγαλμένο από τα υπόγεια και τις στοές της Μπίλτεμπεργκ.

Και,

Δεν τους έφθανε που μας έκαναν δυο κομμάτια, ύστερα μας έκαναν τέσσερα, μετά δεκατέσσερα, έπειτα 24, φθάσαμε στα 444. Αλλά αυτοί θέλουν να γίνουμε 666 κομμάτια για να αισθανθούν ασφαλείς. Που δεν νομίζω ότι θα ησυχάσουν ακόμη και με αυτό.

Μόνο η κάρτα του πολίτη θα τους αναπαύσει. Δεν θα καταδικάζουν κανένα σε θάνατο. Όποιος δεν παίρνει την κάρτα, θα μας πουν, πάσχει από νευροβιολογική ασθένεια, που τον οδηγεί στην μανιοκατάθλιψη και τέλος, στην αυτοκτονία (με την άρνηση να παραλάβει την κάρτα).

Θα τον αναλάβουν οι ψυχίατροι, για να τον κάνουν καλά, από τη νευροβιολογική πάθηση.

Αίτιον της παθήσεως ταύτης, ισχυρίζονταί τινες, είναι η θρησκεία. Αντίδοτο, φάρμακο και εμβόλιον, εμπεριέχονται εις την κάρτα. Οπότε ...

Οπότε, λαμπρά!
Σωθείημεν!!
Αυτοκτονίες τέλος!!!

THE END

Το ανωτέρω σχόλιο με αφορμή αυτό :
http://aktines.blogspot.com/2010/11/blog-post_1007.html

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΣΧΟΛΙΟΥ σχόλιο

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

"... Και ουδείς άνθρωπος γνωρίζει πότε θα έρθει ο Αντίχριστος. Ουτε τα σημεία των καιρών ήρθαν (π.χ. δεν χτίσθηκε πάλι ο ναός του Σολομώντος)."

ΚΧ : Για να κτίσουν το ναό του Σολωμόντος θα πρέπει να γκρεμίσουν το ισλαμικό τέμενος του Ομάρ (Αλ Ακσά). Το δεύτερο από άποψη ιερότητας για τους πιστούς αυτού του δόγματος.

Θα το φέρουν απ΄ εδώ, θα το φέρουνα απ΄ εκεί, και θα το γκρεμίσουν. Το Ισλάμ και οι πιστοί του θα μείνουν σαν ένα ιστορικό θρησκευτικό φολκλόρ, κάτι σαν τους Ινδιάνους της σημερινής πλανηταρχίας, για να μας θυμίζουν τους, χάριν της ελευθερίας (!) και της δημοκρατίας (!!), αγώνες των Αμερικανών καουμπόηδων (χρυσοθήρων). Δηλαδή των Ευρωπαίων προτεσταντών που εξεδίωξε από την Ευρώπη η παπική αυτοκρατορία.

Δεν τα έβγαλε όμως πέρα και με τους αγγλικανούς. Αυτοί διαχειρίστηκαν εξυπνότερα το ξίφος και την παραποιημένη τους Βίβλο.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ σχόλιο

Ανώνυμος είπε ... "Αν δεν πιστεύουμε στον Χριστό βλέπουμε παντού 666"

ΚΧ : Λάθος. Επειδή πιστεύουμε στο Χριστό, βλέπουμε με νουν Χριστού και διάκριση παντού όπου υπάρχει το 666.

Μανη θεκελ φαρες.

Μετρήθηκες, Ζυγίστηκες, Κρίθηκες.

Όταν όλα γίνονται με βάση τη Στατιστική, δηλαδή τα νούμερα και διάβαζε τους αριθμούς, την αριθμολογία και τη σοφία των αριθμών, κέκρισαι (: κρίθηκες, διαιρέθηκες, μειώθηκες, κομματιάστηκες). Καθώς εκείνος ο Βαλτάσαρ, που είδε την επιγραφή αυτή και δεν ήξερε τι σημαίνει.

Αυτά.