Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πανθρησκειακή επίδειξη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

 Αντιγράφω και σχολιάζω από το ιστολόγιο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο (*) :

"Καλωσορίζων τούς ἐπισκέπτας τούτους, ὁ Μακαριώτατος, ἐξήγησεν εἰς αὐτούς τήν σχέσιν Χριστιανισμοῦ καί Ἰουδαϊσμοῦ, Παλαιᾶς καί Καινῆς Διαθήκης λέγων χαρακτηριστικῶς ὅτι οἱ Μακκαβαῖοι εἶναι Ἅγιοι τῆς Ἐκκλησίας.Τό Πατριαρχεῖον πρεσβεύει διά τήν Ἱερουσαλήμ, νά εἶναι ἀνοικτή πόλις, ἐλευθέρα διά τούς ὀπαδούς ὅλων τῶν θρησκευμάτων."

Όταν θα γίνει "ανοικτή ελευθέρα πόλις" η Ιερουσαλήμ ο νυν "φύλαξ Θερμοπυλών" θα γίνει απλούς φύλακας ενός Μουσείου, όπως και οι άλλοι αδελφοί των αδελφών εκκλησιών. Αυτός θα μεταφράζει στα αγγλικά, όσα ήταν κάποτε γνωστά σε Έλληνες ή ελληνομαθείς ξένους. Μπορεί όμως και στα "ματσεντονικά", στη γλώσσα του ματσεντόνα Μεγαλέξανδρου. Συνακόλουθο είναι και η Μετάφραση των Ό (Εβδομήκοντα) να αποδοθεί στη μητρική γλώσσα του στρατηλάτη, την ματσεντονιακήν(!), την οποία σύμφωνα με τις νέες ιστορικές ανακαλύψεις αλλοίωσαν και ιδιωποιήθηκαν οι ειδωλολάτρες εθνικοί (Έλληνες).

Συνωμοσιολογία είπατε; Απευθυνθείτε στο ίδρυμα Σόρος και την ημετέραν υπουργό της δια βίου μάθησης με κατ΄ επιλογήν το μάθημα των Θρησκευτικών - και τις λοιπές εντολές της Μπίλντεμπεργκ που διεκπεραιώνει.

ΣΗΜ. Δεν είπαμε ούτε να υβρίσει τους φιλοξενουμένους, ούτε να αναθεματίσει τους επικυρίαρχους κτήτορες - σταυρωτές του Κυρίου. Όλοι ξανασταυρώνουν σήμερα το Χριστό. Αρκετό θα ήταν να τους πει ότι τους καλωσορίζει στον τόπο μαρτυρίου και μαρτυρίας της ενυποστάτου Αληθείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: