Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΤΙΝΕΣ: Η βαλκανική μαφία των μεταμοσχεύσεων. Σοκ από τις αποκαλύψεις για την κλινική μεταμοσχεύσεων«Medicus» στην Πρίστινα

Σας ενδιαφέρουν οι Μεταμοσχεύσεις; Ασφαλώς και σας ενδιαφέρουν, το ξέρω. Διαβάζετε βιβλία, ακούτε τις ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και όλοι έχετε πεισθεί. "Εκεί που (όπου) δεν φαίνεται ο θεός" φαίνεται κάτι άλλο, φαίνονται οι ανταλλαγές οργάνων, φαίνεται η θυσιαστική αγάπη, την οποία σας διδάσκουν οι τηλεοράσεις, τα βιβλία και ο άμβωνας.

"Το δε απέχεσθαι από κακών εστιν επιστήμη"

http://aktines.blogspot.com/2010/11/medicus.html

13 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί στην υπόθεση «Medicus» που καταζητούνται με διεθνές ένταλμα από την Ιντερπόλ, είναι ο 60χρονος Ισραηλινός Χάρελ Μόσε και ο 53χρονος τούρκος χειρουργός Γιουσούφ Σονμέζ... Οι δύο αλλοδαποί γιατροί πήραν άδεια άσκησης επαγγέλματος από τον πρώην γραμματέα του υπουργείου Υγείας του Κοσόβου Ιλίρ Ρετσάι, τον οποίο λάδωνε το κύκλωμα."

KX : Τι πράγματα είναι αυτά! Τι φριχτά πράγματα είναι αυτά που γράφετε, εσείς, ένα θρησκευτικό υποτίθεται ιστολόγιο, βασιζόμενο στις ειδήσεις μιας κιτρινοφυλλάδας.

Σας παρακαλώ να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που έχετε και να μην αμαυρώνετε την Καινή Διαθήκη, όπου ως γνωστόν, ο απ. Παύλος λέγει "μαρτυρώ γαρ υμίν ότι ει δυνατόν τους οφθαλμούς υμών εξορύξαντες αν εδώκατέ μοι". Μας το υπενθυμίζουν άλλωστε και οι αίροντες τας ψυχάς ημών.(*)

Είδατε τι λέγει; "Ει δυνατόν", αλλά τότε που το έλεγε, αυτό δεν ήταν δυνατό. Σήμερα όμως, με την βοήθειαν του θεού, αυτό το κάνουμε και όποιος θέλει να δώσει τα μάτια του (σημ. και να γίνει αόμματος) αυτό μπορεί να το κάνει. Καθ΄ όσον "μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού". Κι αυτό μας το θυμίζουν οι αίροντες τας ψυχάς.

Όλοι αυτοί που κατηγορούνται ότι προέβαιναν σε εγκληματικές μεταμοσχεύσεις, τα θύματα και οι θύτες, ήταν όλοι "φίλοι" και είχαν την "μείζονα αγάπην". Άλλοι για τα λεφτά και άλλοι αφιλοκερδώς. Οι φίλοι σκότωναν τους φίλους για τους φίλους. Για να αποκτήσουν (οι δολίως φονευόμενοι!) την "μείζονα ταύτης αγάπην". Όσοι έπαιρναν τα όργανα και ζούσαν, θα άναβαν αυτοί κάθε μέρα τα κεριά, τα καντήλια και τα λιβάνια. Θα πήγαιναν αυτοί στις εκκλησιές, θα νήστευαν, θα έκαναν μεγάλους σταυρούς, εδαφιαίες μετάνοιες

"άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία υμών τω Κυρίω, ευχαριστούντες πάντοτε υπέρ πάντων".

Διότι κατόρθωσαν το ακατόρθωτο. Πλαστογράφησαν, στρέβλωσαν, διέφθειραν στην εντέλεια και πλήρως την Αλήθεια, την Αγάπη, την Ελευθερία.

(*) Βλέπε : "Εκκλησία και Μεταμιοσχεύσεις", Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ειδική Επιτροπή επί της Βιοηθικής, Αθήνα 2001
και,
"Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός", Νικολάου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Ανώνυμος είπε...

κ.Χριστοδουλίδη πηγαίνετε στις σελίδες και στα σχόλια τους κυρίως για να δείτε νέες επιδόσεις του Τελεβάντου και των τσιρακιών τους.
http://amethystosbooks.blogspot.com/2010/11/blog-post_3163.html
http://amethystosbooks.blogspot.com/2010/11/blog-post_22.html

Επιβλέπων

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Κυνηγός φαντασμάτων, για τον Μουστάκη τον υμνητή του Καζαντζάκη, καλά εντάξει. Για τους άλλους όμως, που κυνηγά ο Τελεβάντος τι να γράψω;

Δημήτρης είπε...

Για τον Μουστάκη έχει δίκαιο ο Τελεβάντος, για τους άλλους όμως που συκοφαντεί έχει άδικο, εκτός για τον ΙΚ που σχεδον ό,τι και να πει εναντίον του μέσα θα πέσει...

Δημήτρης είπε...

κ.Χριστοδουλίδη αφήνω σχόλια εναντίον του Μουστάκη και άλλων που έχει μαζέψει ο Οδυσσέας σαν την Σάρα και την Μάρα π.χ.ΙΚ και δεν μου τα δημοσιεύει.
Γιατί φοβάται τόσο πολύ την αλήθεια και τον διάλογο ο ταλαίπωρος Οδυσσέας;
Γιατί τόσες πλάτες κάνει σε δολιοφθορείς της Ορθοδοξίας μας; Γιατί τόση προστασία σε ανάξια πρόσωπα;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δημήτρη,

"Τις γαρ οίδεν ανθρώπων τα του ανθρώπου, ει μη το πνεύμα του ανθρώπου το εν αυτώ;"

Ανώνυμος είπε...

Δείτε εδώ
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_482.html#comments να τραβήξετε τα μαλλιά σας για το ήθος του Τελεβάντου και του τσιρακιού του Παναή.
Ο Τελεβάντος μαζί με το τσιράκι του, χρησιμοποιούν παρα πολλά επώνυμα αλλά τα ονόματα των σχολιαστών της Αποτειχισης όπως του Φιλόλαου, του Καλλίμαχου, το δικό μου, του Δημήτρη, του Παρακολουθητή, του Μη επιλήσμονα, γράφουν ακόμα και το όνομα Θανάσης Σακ. για να εμπαίξουν τον κληρικό της Πτολεμαϊδας και να βγάλουν την χολή τους.

Δειγματολειπτικά συλλέγω κάποια για να δειτε το ήθος τους.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...
βρε κε κεξ κουάξ κουάξ
26 Νοεμβρίου 2010 10:27 μ.μ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...
Κουαξ κουαξ
26 Νοεμβρίου 2010 10:34 μ.μ.

panais είπε...
Άξιος Βατραχαν-θρωπος,χαχαχα,ωραίος ο γείτονας του είναι αυτός,βρέ βρε τι αποκαλύψεις!Ωραίο το Βατραχανχαχαχα,άξιος καθαιρέσεως συμφωνώ και μιάν φορά με τον κ.Τελεβάντο!
26 Νοεμβρίου 2010 10:38 μ.μ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...
Κουάξ κουάξ
26 Νοεμβρίου 2010 10:43 μ.μ.

panais είπε...
Βλέπω κ.Τελεβάντο,έχουμε κέφι σήμερα!
26 Νοεμβρίου 2010 10:44 μ.μ.

Δεν θα αντιγράψω τις βωμολοχίες και χυδαιολογίες του Παναή, όποιος θέλει ας το δει μονος του στο σχόλιο 26 Νοεμβρίου 2010 10:47 μ.μ. καθώς και την ξετσίπωτη αμετανοησία του 26 Νοεμβρίου 2010 10:57 μ.μ.

Δεν θα τα σχολιάσω καθόλου και τα αφήνω στην κρίση του χριστιανικού κόσμου.

Επιβλέπων

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πλήρης παραφροσύνη!!! Να μπλέκουν τον καθηγητή Τσελεγγίδη, το θέμα "Κάρτα του Πολίτη", με το "κερασάκι" του κληρικού από Πτολεμαΐδα.

Και μετά να περιμένουν να τους πάρουν στα σοβαρά με όλες αυτές τις ανοησίες. Τα σοβαρά θέματα χρήζουν σοβαρής αντιμετώπισης και όχι σαν αυτές τις γελοιότητες.

Ανώνυμος είπε...

κ.Χριστοδουλίδη εκεί οδηγεί τον άνθρωπο η εμπάθεια. Τί να κάνουμε;

Επισταθής

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα ΑΥΤΟ μας τα λες καλά Οδυσσεά αφού χρησιμοποιείς τον σωστό όρο "μοιχεπιβάτης" και όχι το "Ρασκας" που χρησιμοποιεί ο παλεύων λυσσαλέα με τα φαντάσματα και με ανθρώπους που φθονεί φιλαράκι σου Τελεβάντος. Μοιχεπιβάτης είναι η σωστή λέξη και ας αφήσουν την λέξη Ράσκας για τον επισκοπό της , τον Α ρ τ έ μ ι ο.

Επισταθής
27 Νοεμβρίου 2010 7:23 μ.μ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Θα παρακαλούσα τον αγαπητό Επισταθή σχολιαστή, να μένει συνεπής στο Θέμα της ανάρτησης. Ένας που θα διαβάσει το σχόλιο, αυτό θα διερωτηθεί αν μπορεί να έχει σχέση με την "Βαλκανική μαφία των μεταμοσχεύσεων" και ως προς τι.

Τουλάχιστον, κάνε μια μικρή αναφορά ώστε ο αναγνώστης να προσπαθήσει να κάνει τη σύνδεση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κ.Χριστοδουλίδη αφού δεν υπάρχει σχετικό άρθρο για να προσθέσω εκεί τα διάφορα σχόλια μου που αφορούν διάφορα θέματα και γι' αυτό αναγκάζομαι να τα βάζω στις πρόσφατες αναρτήσεις σας ενώ είναι άσχετα ως προς το θέμα.

Επισταθής

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εντάξει, αγαπητέ Επισταθή, κάνε μόνο μια σχετική αναφορά για το θέμα του σχολίου σου.