Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

«Καταστροφή» για τη Ρωσία η κοινοβουλευτική δημοκρατία, λέει ο Μεντβέντεφ



Αυτό μας λέει ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε διεθνές φόρουμ πολιτικών αναλυτών στο Γιάροσλαβ της Ρωσίας. Χαρακτηρίζει «καταστροφή» την κοινοβουλευτική δημοκρατία για τη Ρωσία.
Οι πολιτικοί αναλυτές θα έχουν προφανώς αναλύσει τι θα γινόταν, αν το πολιτικό σοβιετικό μοντέλο εξακολουθούσε να υπάρχει. Ο λεγόμενος free world θα είχε ένα ισχυρό άλλοθι να κάνει αυτά που έκανε με το Ιράκ και τη Σερβία. Με κατάλληλη πλύση εγκεφάλου (: τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και Σιλβέστερ Σταλόνε) θα αποφάσιζε να ελευθερώσει τον κόσμο από τον "άξονα του κακού" : Τη Ρωσία, την Κίνα και τους δορυφόρους τους. Με λουτρό αίματος θα εξαφάνιζε τις αντίπαλες δυνάμεις και νικητής πλέον, θα έκανε τον πλανήτη "παράδεισο" με τους εναπομείναντες είλωτες.

Το σχέδιο όμως ανατράπηκε και μη έχοντας λύση εναλλακτική, σκέφθηκε την τρομοκρατία και τους Διδύμους Πύργους. Εξόντωσε μερικές χιλιάδες ντόπιων ιθαγενών, κάπου ένα εκατομμύριο Ιρακινούς και αρκετούς Σέρβους. Έβαλε μπροστά την ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ασπίδα, για να μας προστατεύσει από το νέο κακό άξονα, την Περσία και τη Β. Κορέα, αλλά κάπου η "καλή" προσπάθεια σκάλωσε. Η βλακεία δεν έπιασε όπως περίμενε.

Τώρα, ο free world ετοιμάζει το νέο του σχέδιο : Κάρτα πολίτη για όλους και αχρήματη κοινωνία. Ξόδεψε άφθονο χρήμα, γέμισε τον πλανήτη με δολλάρια-χαρτοπετσέτες και βρίσκεται αντιμέτωπος με την απάτη (απάτες) που ο ίδιος διέπραξε: Την οικονομική του κατάρρευση.

Δεν θα την αποφύγει. Τα εγκλήματα που διέπραξε ζητούν δικαίωση και αυτή, αργά και σταθερά, έρχεται χωρίς την ανάγκη να μας πνίξει όλους στο αίμα όπως έκανε τις άλλες φορές.


Λεπτομέρειες για όσα είπε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο : http://news.in.gr/world/article/?aid=1231058640, όπου και η φωτογραφία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O τιτλος φοβερός!
Το ίδιο με τον τίτλο γράφει κάπου και ο άγιος Ιωάννης Μαξιμόβιτς.

Εσένα πσηφίζω, γιατρουλάκι μου για το χειρουργείο